NIEUWSAudio Physic

Audio Physic tijdens Chattelin show

Audio Physic bestaat vijfentwintig jaar en brengt onder die vlag een hele reeks bijzondere jubileumluidsprekers uit. De Virgo 25 is een primeur die tijdens de Chattelin show wordt gepresenteerd. De Virgo 25 is een kleinere versie van de Cardeas: de filtertopologie en speciaal voor Audio Physic gemaakte condensatoren, de HHCM midrange driver en HHCTII tweeter zijn allen bekend van het vlaggenschip, maar nu in een meer handzaam en compacter formaat.

Te zien zijn de 700i geïntegreerde versterker, de 750D DAC/transport en de DPX3.3 CD speler en I3.3 modulaire geïntegreerde versterker. De laatste kan naar wens worden voorzien van gebalanceerde ingangen, een MM/MC phonostage of zelfs een DAC met USB en diverse digitale ingangen.


Foto: Moon 7001

Avalon geeft acte de présence met de Indra die aangestuurd wordt door de nieuwste mono eindversterkers van Pass Labs: de X260.5’s en de XP20 twee-chassis voorversterker.

De nieuwe MIT Oracle MA-X kabels zullen worden toegepast als signaal en luidsprekerkabels. Shunyata  Research levert de schoonste spanning en stroom door hun bijzondere kabels en Hydra verdeelkasten. Finite Elemente zorgt voor de racks en koppelaars en Acustica Applicata voor de akoestische aanpassingen.
 
Daarnaast zijn de dCS te bezien en te beluisteren (onder andere de nieuwe Debussy DA converter) en laten we de HD processoren van Primare zien.

EDITORS' CHOICE