NIEUWS

Musical Reality introduceert Anthem

Redactie HiFi.nl | 20 mei 2010 |

Met gepaste trots meldt importeur Musical Reality dat ze sinds deze maand tot BeNeLuX-importeur zijn verkozen voor Anthem en Anthem Statement producten. Anthem maakt deel uit van het welbekende Sonic Frontiers International en is naar eigen zeggen‘World Leading’ in Electronica voor weergave van HD-Beeld en –Geluid. 

Volgens importeur Musical Reality zijn de Anthem Statement componenten een welkome aanvulling op hun merkenpakket: "Met name de ontwikkelingen van het luidspreker-assortiment van Von Schweikert Audio zette ons op het spoor van Anthem Statement. We menen dat, door toepassing van Anthem componenten, de luidsprekers van Albert von Schweikert hiermee een uiterst hoog- en realistisch weergaveniveau zullen bereiken."

Vanaf 25 mei aanstaande kun je een combinatie van Anthem en Von Schweikert beluisteren in het pand van Musical Reality.

De combinatie bestaat uit:

Anthem Statement:
1x BLX 200 Bluray/DVD player
1x D2v pre-amplifier
2x P5 multi-amplifier
1x LTX 500v  50000:1 contrast ratio HD Beamer.

Von Schweikert Audio 7.1 surroundsystem:
2x VR 5 SE Anniversary (front)
1x Visiun Center
1x Schock Wave V-12
2x Unifield One (side)
2x Unifield Two (rear)

De bekabeling is uiteraard van Harmonic Technology en het geheel staat opgesteld op het Radius Cinema system van Solid-Tech, Audio Furniture.

Je bent van harte welkom in de Musical Reality Studio in de, vooralsnog tijdelijke, vestiging aan de Industriestraat 1, 1704 AA te Heerhugowaard. Voor een privé-demonstratie graag vooraf even reserveren via e-mail of telefoon (06-54216449).
Breng vooral je favoriete cd`s en dvd`s mee.


EDITORS' CHOICE