Demodag Denon S5BD Blu-ray bij BCC

Redactie HiFi.nl | 07 mei 2010 | Denon

(ingezonden mededeling)

Op zaterdag 15 mei organiseert BCC Plaza in samenwerking met Denon een mooie demonstratiedag rond het nieuwste paradepaardje van het bekende merk Denon: de S5BD Blu-ray Surround Receiver.

De S-5BD is een nieuw product van Denon en BCC Plaza stelt graag haar luisterruimte beschikbaar om het voor iedereen mogelijk te maken dit product in levenden lijve te mogen bewonderen en vooral te kunnen beluisteren. Hiernaast zijn ook de nieuwste Denon hifi en surround producten te beluisteren. Tijdens de demo is er een specialist van Denon aanwezig voor de nodige ondersteuning en demonstraties.

Bij Denon houden ze niet van compromissen. Daarom is de S-5BD gemaakt. Geïnspireerd door de voorwaarden van hedendaagse en toekomstige home entertainment is de S-5BD een zo compleet mogelijke oplossing. Het resultaat is wederom een stukje vlekkeloze Denon entertainment technologie.

Wanneer het aankomt op het vinden van de ultieme oplossing moeten vorm en functie in pure harmonie samenwerken. De S-5BD verenigt het beste van deze werelden: de pure kracht en kwaliteit komen samen in een slank en fascinerend design.

Over BCC Plaza
BCC Plaza is een nieuw en uniek winkelconcept voor Amsterdam en omstreken met een uitgebreid audio assortiment, deskundig advies en ruime parkeergelegenheid. De winkel is per 18 maart open gegaan en uw bekende en vertrouwde Polectro adviseurs verwelkomen u graag samen met hun nieuwe BCC collega’s. BCC Plaza is een resultaat van de overname van Polectro.

Adres
BCC Plaza
Buitenveldertselaan 158
1081AB Amsterdam

MERK

EDITORS' CHOICE