Hobo Hifi opent haar 16e filiaal in Purmerend

Redactie HiFi.nl | 07 mei 2010

(ingezonden mededeling)

De overgang van Van Ingen Electronics, al 35 jaar een begrip in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal, heeft officieel plaatsgevonden per 1mei  jl. De operationele leiding is reeds vanaf 15 april in handen gekomen van Hobo Hifi. De komende periode zal gebruikt worden om de integratie te realiseren waarna  de winkel voor een korte periode gesloten zal worden om omgevormd te worden tot een Hobo Hifi vestiging.

Purmerend is hiermee een échte audio/video vakspeciaalzaak rijker. Juist in tijden als deze wil de kritische consument uitstekend bediend worden om thuis optimaal te kunnen genieten van hun, vaak kostbare, muziek- en filmcollectie. Hobo Hifi staat al ruim 35 jaar voor passie in beeld en geluid en zal er ook in Purmerend alles aan doen om iedere film- en muziekliefhebber het beste advies te geven, ongeacht het budget.

Hobo Hifi voert uitsluitend gerenommeerde merken die zich bewezen hebben als specialisten in hun eigen categorie. Een kleine greep uit het Hobo merkenpakket: voor luidsprekers is er onder andere  gekozen voor Bowers & Wilkins, Elac, Focal, Dynaudio, Audio Physic en Dali - voor het hifi-stereo en surround merkenpakket is er onder andere gekozen voor apparatuur van Arcam, DENON, Marantz, NAD, Primare en Rotel.  Geen echte vakspeciaalzaak kan zonder beeld. Hobo Hifi heeft op het gebied van televisies dan ook gekozen voor merken die aantoonbaar beter zijn. De (3D) beeldmerken die Hobo Hifi in Purmerend voert zijn Loewe, Panasonic, Philips, Samsung , Sharp en Sony. Dankzij dit grote pakket kan Hobo Hifi Purmerend iedereen een optimaal en echt persoonlijk advies geven.

Uiteraard staan alle beeld- en geluidproducten demonstratieklaar opgesteld in de bijna 400m2 grote winkel. Om de thuissituatie optimaal te kunnen benaderen beschikt Hobo Hifi Purmerend over maar liefst drie luisterruimtes van verschillende afmetingen met daarin verscheidene hifi- en surroundopstellingen.

Hobo Hifi nodigt iedereen dan ook van harte uit om met eigen muziek of films te komen genieten aan de Gedempte Singelgracht 2a in Purmerend.

Adres:
Hobo Hifi Purmerend
Gedempte Singelgracht 2A
1441AP Purmerend

0299-435550
purmerend@hobo.nl
www.hobo.nl


EDITORS' CHOICE