NIEUWSVTL

Wilson Audio en VTL bij Beter Beeld & Geluid


Redactie HiFi.nl | 08 mei 2010 | VTL
(Ingezonden mededeling)

Beter Beeld en Geluid in Hilversum meldt het volgende:
Op 14 en 15 mei vieren wij een Amerikaans feestje met Wilson Audio luidsprekers en VTL buizenversterkers, die samen een unieke symbiose vormen van technische perfectie en ultieme muzikaliteit. Beide merken zijn onlangs plechtig toegevoegd aan het toch al indrukwekkende gamma van Beter Beeld & Geluid.


Wilson Audio heeft met de introductie van de Sophia II en Sasha W/P weer een grote stap gezet naar absolute perfectie. Naast de van dit merk bekende dynamiek en neutraliteit, de enorm precieze afbeelding en de snelheid, zijn er met de nieuwe modellen een rijker palet aan klankkleuren en een gevoel van `muzikale schoonheid` bijgekomen. De op de show gedemonstreerde Sasha W/P zal u verbluffen met zijn unieke mix van kwaliteiten.
 
Bij de ontwikkeling van de VTL Siegfried versterkers - het topmodel van het merk - diende de Wilson Audio Alexandria – tevens topmodel – als luidsprekerreferentie. De synergie met Wilson speakers is daarom adembenemend. De technologie van deze legendarische eindversterkers wordt langzaam in de andere eindversterkermodellen geïntroduceerd, zoals de MB-185 Series II monoblokken. Deze zullen worden gebruikt in onze demo, alsmede de nieuwe TL-5.5 Series II voorversterker, gebaseerd op het non-plus-ultra topmodel, de TL-7.5 Series II.
 
Met als bron de onvolprezen muzikale Linn Klimax DS en Golden Reference bekabeling van Cardas, staat er heel wat te gebeuren in Hilversum. Graag vieren wij dit feest samen met u, dus tot ziens op 14 of 15 mei!
 
Beter Beeld en Geluid
1e Oosterstraat 2
1211 LB Hilversum
Tel: 035-6215346
info@beterbeeldengeluid.nl
Routebeschrijving

EDITORS' CHOICE