NIEUWSMarantz

Marantz toont nieuwe modellen

Redactie HiFi.nl | 03 mei 2010 | Marantz

(ingezonden mededeling)

Tijdens de High End Show in München zal Marantz de eerste nieuwe producten van dit jaar vertonen. In 2010 zullen een aantal nieuwe producten worden gelanceerd in alle productcategorieën waarin Marantz vertegenwoordigd is. Dit bestaat uit onder andere stereo, home cinema, all-in-one systemen en netwerk audio.

Op de High End Show zullen een drietal nieuwe producten gepresenteerd worden van de in totaal 18 nieuwe modellen die dit jaar van Marantz op de markt verschijnen.
 
Bezoekers van de show zullen getuige zijn van de wereldpremière van de Marantz M-ER803, een alles-in-1 speler. De M-ER803 zit vol met vernieuwende technologieën, waaronder het afsprelen van Blu-ray discs, DVD discs met upscale mogelijkheid en CD discs. Met de digitale iPhone/iPod aansluiting via de USB poort en de draadloze Bluetooth connectiviteit past deze speler in elke huiskamer.
 
Marantz zal ik dit ook in een nieuw segment aanwezig zijn met de nieuwe NA7004. Dit is een Netwerk Audio Speler. Dit product verbindt de werelden van HiFi en Nieuwe Media met elkaar.

 
Foto: Marantz M-ER803

Tenslotte zal de SR7005 te zien zijn. Dit is een nieuwe AV Receiver. Met een vermogen van 7x 125 Watt rms en zes HDMI uitgangen in de nieuwste 1.4 versie, wordt 3D TV ondersteund. De AV receiver biedt verder streaming van PC's, Napster en Internet Radio. Het is ook voorzien van de Marantz eigen HDAM technologie en speciaal geselecteerde componenten.
 
De Marantz ruimte op de High End Show is te bezoeken in Atrium 4, F104 in het M.O.C in München.
MERK

EDITORS' CHOICE