NIEUWS

Doe mee aan de Hifidelity enquete


Redactie HiFi.nl | 01 april 2010

Met enige regelmaat zijn er stagiaires op de redactie van Xingo - de uitgever achter HiFi.nl, Muziek.nl en Hifidelity - te vinden. Sommigen om ervaring op te doen met journalistiek en webredactie, anderen vanuit een bedrijfseconomisch oogpunt. Eén van onze stagiaires doet onderzoek naar het veranderende medialandschap in Nederland. En daarom wil hij graag mensen oproepen vijf minuten van hun kostbare tijd op te offeren en de enquete in te vullen.

Beste lezer,

Mijn naam is Jerry van Leeuwen en ik ben student op de opleiding Communication & Multimedia Design (CMD) aan Avans Hogeschool te Breda. Voor mijn afstudeerproject loop ik op dit moment stage bij Xingo BV - de uitgever van Hifidelity en HiFi.nl - en werk ik aan een onderzoek voor Hifidelity.

Dit onderzoek richt zich vooral op het digitale gedeelte van Hifidelity en dat daar nog hele leuke en vernieuwende concepten uit te halen zijn voor de lezers van Hifidelity. Daarom dat ik ook wil luisteren naar de lezers van het blad, omdat het dan ook vooral om u gaat.

Dit wil ik doen door een paar minuten van uw tijd te vragen voor een kleine enquête die mij ontzettend veel zal helpen om verder  te komen in mijn onderzoek.

Klik hier om de enquete te starten

Alvast bedankt voor uw medewerking,

Met vriendelijke groet,
Jerry van Leeuwen

 

Update 1 april 2010:
Inmiddels is de enquête op een andere server geplaatst en moeten de geconstateerde problemen tot het verleden behoren. Excuses voor het eventuele ongemak.

EDITORS' CHOICE