NIEUWSKing Audio

AMR `full concept` show bij King Audio

Redactie HiFi.nl | 26 maart 2010 | AMR Audio

(Ingezonden mededeling)

`AMR-777 in Full Concept` dit is het thema van de aanstaande AMR-Show bij King Audio in Velp (Gld). Gastheer Arthur ten Hagen laat geen twijfel bestaan over de kwaliteiten en mogelijkheden van de AMR producten.

Arthur: "voor mij zijn de eigenschappen al in de naam AMR samengevat: Analoog geluid, Muzikaliteit en Realisme. Met twee apparaten, in de vorm van AM-777 hybride versterker en CD-777 hybride CD-speler, beschik je over een stevig platform voor hoogwaardige muziekweergave. Door muziek van CD en muziek van PC/Mac en de mogelijkheden om je set te laten groeien naar bi-amping toepassingen onderscheiden de AMR-777 zich ten opzichte van andere merken. Met alleen de AM-777 versterker, met een USB-DAC aan boord, leg je simpele basis om muziek van je PC of Mac via `Plug and Play` hoogwaardig weer te geven. Streaming-audio, een kind kan de was doen".


(Links Ed Doggen van importeur Daluso, rechts Arthur ten Hagen)

Doorlopend worden de volgende mogelijkheden gedemonstreerd:

  • AM-777 en CD-777 normaal.
  • bi-amping (horizontaal en vertikaal) met 2 stuks AM-777 (bi- en tri-amping met 3 stuks AM-777 is ook mogelijk maar worden niet gedemonstreerd).
  • AM-777 (USB-DAC) met computer/laptop
  • CD-777 (USB-DAC) met computer/laptop

Arthur: "de computer-toepassingen hebben me qua aansluit- en bedieningsgemak en kwalitatief doen verbazen. Voor diegene die zich meer en meer willen gaan concentreren op muziekweergave vanaf de computer is de AM-777 een echte aanrader om een eenvoudige maar hoogwaardige setup te maken. De termen Analoog geluid, Muzikaliteit en Realisme blijven voor mij prima overeind. Het volledig doorgevoerde buizenconcept draagt hier zeker aan bij."

De AMR-show vindt plaats op 5 april (2e paasdag) van 10.30 tot 16.00 uur.

King Audio
Parkstraat 19F
Velp (Gld)
www.kingaudio.nl
info@kingaudio.nl


EDITORS' CHOICE