Analoge Dagen 2010: Veel nieuws

Redactie HiFi.nl | 06 april 2010 | B&W

(Ingezonden mededeling)

Op 8, 9 en 10 april houdt het Friese Audio Selectief weer haar Analoge Dagen/ Meeting, met ook dit jaar weer veel nieuwtjes en primeurs!

Als grote primeur worden de analoge liefhebbers dit jaar verwend met de nieuwe MKVI uitvoering van de Oracle Delphi draaitafel samen met het eveneens nieuwe Oracle Audio Corinth MC element. De demonstratie hiervan wordt verzorgd door de ontwerper van deze producten, Jacques Riendeau, die samen met de eigenaar van het merk wordt ingevlogen voor deze show.

Nog meer primeurnieuws: importeur Heijmans Sound & Vision komt met de Thorens TD 309, die tijdens de show voor het eerst in Nederland wordt geshowd, in combinatie met Focal JMlab weergevers. De ontwerper en fabrikant van Thorens is eveneens aanwezig. Ook is D&D audio vertegenwoordigd met de merken VTL, Clearaudio, Crystal Cable (met de bekende Arabesque glazen luidsprekers) en Siltech kabels. Dynamic Solutions zorgt weer voor een verrassing met een nieuw merk: Mirror Image Audio. Dit merk zal samen met DPS, Graham en natuurlijk Master luidsprekers opgesteld staan. Verder zijn Rolf Becker van Blue Amp en Jan Allaerts van de bekende elementen ook weer van de partij. Blue Amp heeft ook een primeur voor de Analoge Meeting in Sneek, de nieuwe - en betaalbare- The Blue Phono versterker.

Qua weergevers heeft eigenaar Henk Niemeijer ook nog voor nieuws gezorgd, tijdens de show wordt er gedemonstreerd met de nieuwe Isophon Vescova en Cassiano D MK2 luidsprekers door de ontwerper van dit merk, Ronald Gauder. Ook van de partij dit jaar is Maurizio Aterini van de merken Blacknote en Goldenote, met de Europese introductie van de Bellagio draaitafel en de wereldpremière van de Goldenore Valore draaitafel. Natuurlijk is ook Sneek Hifi zelf vertegenwoordigd en zorgen zij voor de Nederlandse primeur van de nieuwe Lyra Skala en Delos elementen.

Voor Kimber en Oyaide bekabeling, WBT accessoires, veel lp´s en ook audiofiele cd´s zal Nutters Audio zorgen en de koffie zal natuurlijk doorlopend klaarstaan.

U kunt voor de show terecht in Sneek bij Audio selectief op Grootzand 66. De entree is gratis.

Openingstijden:
Donderdag 8 april vanaf 18:00 uur tot 21:00
Vrijdag 9 april van 10:00 uur tot 18:00 uur
Zaterdag 10 april van 10:00 tot 18:00 uur

Meer informatie: www.audioselectief.nl

MERK

EDITORS' CHOICE