70 jaar Gadgets in Rotterdams Radio Museum


Redactie HiFi.nl | 16 maart 2010

(Ingezonden mededeling)

Het Rotterdams Radio Museum bestaat 10 jaar, en is in die tijd flink gegroeid. Daarom is het museum onlangs flink uitgebreid. Het museum beslaat nu 2000 m² en toont meer dan 2000 producten uit 100 jaar elektronica geschiedenis.

Om het jubileum en de verbouwing te vieren wordt vanaf 11 april 2010 een unieke en verbazingwekkende thematentoonstelling voor jong en oud georganiseerd. De tentoonstelling heet 70 jaar Gadgets 1940-2010, Toppers & Floppers, Crazy Radio’s.

Vele jaren met creatieve elektronica Gadgets, Crazy Radio’s, Toppers & Floppers staan in de vijf museum afdelingen gepresenteerd die in 10 jaar uitgegroeid zijn tot Nederlands grootste Radio-HiFi-TV,Computer- en Maritiem Elektronica Museum.

Van Koffergrammofoon tot Multi Media Pocket

Tijdens de jubileumtentoonstelling worden ook lezingen en presentaties georganiseerd met vakkennis van oude apparatuur en “voorkennis” van de nieuwste ontwikkelingen.

De nieuwe thematentoonstelling wordt tot 1 november 2010 georganiseerd door de Stichting Rotterdams Radio Museum i.s.m vakblad Media Totaal, NVHR, Veron, Correct Electronics en Wim Meter met Crazy Radio’s

Parallel aan deze jubileumtentoonstelling kunt u in het komende halfjaar ook nog de tentoonstelling 50 Jaar Hifi bewonderen in de vernieuwde hifi-stereo zaal in het museum.

Stichting Rotterdams Radio Museum
Ceintuurbaan 104-111
Rotterdam (vlakbij Station Noord)

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  Primeur: Bowers & Wilkins 700 Signature
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  NAD M33: grensverleggend
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »