NIEUWSTentLabs

Studiedag Brom en Ruis in Buizenversterkers

Redactie HiFi.nl | 12 maart 2010 | TentLabs

(Ingezonden mededeling)

Menno van der Veen en Guido Tent van ir. bureau Vanderveen & Tentlabs organiseren in het kader van TubeSociety op 15 Mei een studiedag over het oplossen van brom en ruisproblemen in buizenversterkers.

Voor veel zelfbouwers blijft brom in buizenversterkers toch een plaag die hen jarenlang achtervolgt. Tijdens deze dag wordt de theorie van analyse behandeld, wordt een ontwerpmethodiek aangereikt en worden problemen en hun oplossingen direct middels een demonstrator getoond. Daarbij wordt duidelijk zichtbaar en hoorbaar hoe brom en ruis zich manifesteert, en hoe de diverse problemen opgelost kunnen worden in de praktijk.

Na het bijwonen van deze dag is de deelnemer in staat om:

  • Oorzaken van brom op te sporen op basis van eenvoudige analyse methodes
  • Problemen weg te nemen op basis van een structurele ontwerpmethodiek

Studiedag "Brom en Ruis bij Buizenversterkers"; 15 Mei, van 11.00 tot 14.00 uur; ir. bureau Vanderveen, Sassenstraat 21, 8011 PA Zwolle. Deelnamekosten € 50,- contant te voldoen op de dag zelf. Aanmelden vooraf is vereist via een e-mail naar: info@mennovanderveen.nl.

Er is een maximum aan het aantal deelnemers. De deelname is via volgorde van aanmelding en wordt met e-mail bevestigd. Voor meer informatie, zie www.mennovanderveen.nl sectie "demo dagen", of bel naar 038-4547704 of 040-2130186.

MERK

EDITORS' CHOICE