4e Lifestyle Event Mvie-Van der Wal

Redactie HiFi.nl | 02 maart 2010

(Ingezonden mededeling)

Prikkel al uw zintuigen tijdens het vierde Lifestyle Event in Leerdam

Van de state-of-the-art 800 Series luidsprekers van Bowers & Wilkins tot supercomfortabele zitbanken. Van de nieuwste Citroën modellen, de mooiste tuinideeën, de meest schitterende juwelen tot een proeverij met de beste single malt whiskies. Het is allemaal te horen, te zien en te proeven op het vierde Lifestyle Event dat op vrijdag 12 en zaterdag 13 maart wordt gehouden bij Van der Wal Interieur-Adviseurs aan de Techniekweg in Leerdam.

Tot de deelnemers van dit jaar behoort een aantal reeds bekende gezichten: Van der Wal Interieur-Adviseurs, MVIE AV Techniek & Home Entertainment, slijterij In den Wingerd en Puper Hoveniers. Daarnaast presenteren Bouman Juwelen en Autobedrijf Visscher zich voor het eerst op dit evenement. Waarmee het vierde Lifestyle Event opnieuw interessant is uitgebreid.
 
Van der Wal Interieur-Adviseurs: designklassiekers en eigen ontwerpen
Uiteraard staat het vierde Lifestyle Event niet alleen in het teken van geluid en beeld, maar van het complete binnen- en buitenwonen. En dit jaar heeft het evenement een extra feestelijk tintje. Van der Wal viert in 2010 namelijk haar 150-jarig bestaan. Van der Wal maakt een reis door de tijd en showt ongeveer 50 (!) bijzondere designklassiekers van bekende ontwerpers als Gerrit Rietveld, Arne Jacobsen, W.H. Gispen, Le Corbusier, Charles en Ray Eames, Pierre Paulin, Ludwig Mies van der Rohe en Eileen Gray. Tevens heeft Van der Wal speciaal voor dit jubileum een eigen zitbanklijn en een boxspringcombinatie laten ontwerpen. Voorts zijn prachtige collecties designmeubelen te zien. Waarbij comfort en schoonheid moeiteloos samensmelten. En dat toch betaalbaar.

MVIE  Home Entertainment: state-of-the-art beeld en geluid
MVIE Home Entertainment toont de primeur  voor Nederland met de nieuwe Bowers & Wilkins 800 Diamond Series. Deze staan in verschillende configuraties opgesteld. Voor de echte hifi-puristen is de top van Bowers & Wilkins aangesloten op Classé en Rotel hificomponenten. Er zal een stereo-setup te beluisteren zijn die bestaat uit de Bowers & Wilkins 802Diamond luidsprekers, Classé CA-M400 monoblokken, CP500 of CP700 voorversterker en CDP102 of CDP202 cd-speler. De surround setup bestaat uit de Bowers&Wilkins 804Diamond als frontluidspreker, 805Diamond als surroundluidsprekers, de HTM4Diamond centerluidspreker en ASW10CM subwoofer. De electronica in deze set is van Rotel; de RSP1570 processor/voorversterker, en de RMB 1565 en 1575 5-kanaals eindversterkers. De bekabeling in beide sets is van Audioquest.

Er zal ook aandacht zijn voor de New Media producten van Bowers & Wilkins zoals de Zeppelin en Zeppelin Mini en superieure MM1 multimedialuidsprekers, de P5 hoofdtelefoon en de Zeppelin en Zeppelin Mini iPod docks. Daarnaast laat de onderneming de nieuwste snufjes zien op het gebied van multiroom video en audio, lichtregelsystemen en domotica-oplossingen. Tot slot te bewonderen: de luxe Panasonic VX100 residentiële cinema plasma flatscreens.

Puper Hoveniers: van alle markten thuis
Puper Hoveniers is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen, onderhouden en renoveren van zowel grote als kleine tuinen voor de particulier en het bedrijfsleven. Daarbij staan creativiteit, exclusiviteit en kwaliteit centraal. Maak op het Lifestyle Event kennis met de tuinontwerper met wie dit veelzijdige hoveniersbedrijf samenwerkt. Door deze samenwerking kunnen de mooiste tuinontwerpen worden gerealiseerd.
 
Slijterij In den Wingerd: engeltjes op de tong
Voor de inwendige mens zorgt slijterij In den Wingerd. Bij de ingang worden de gasten ontvangen met een welkomstdrankje op basis van een paar trendy nieuwe producten. Verder is er een open wijnproeverij waarbij een van onze wijnspecialisten tekst en uitleg geeft over de te proeven wijnen. Liefhebbers van de beste Schotse whiskies komen aan hun trekken tijdens de single malt proeverij, waarbij onder de bezielende leiding van Brand Ambassador Dirk van Staaten onder meer valt te genieten van Macallan en Highland Park.

Bouman Juwelen: diamanten onder de microscoop
Voor het eerst vertegenwoordigd op het Lifestyle Event is Bouman Juwelen Leerdam. Als specialist in diamantsieraden en horloges bekend in de gehele regio. In samenwerking met Trollbeads Denemarken zal er tijdens het evenement een demonstratie worden gegeven van de ambachtelijke productie van glaskralen. Ook zal een deel van de collectie van Trollbeads aanwezig zijn. Daarnaast toont Bouman Juwelen Leerdam een selectie van de collectie. Waaronder een presentatie van R&C diamantsieraden. En heeft u al eens een diamant onder de microscoop bekeken? Ook dat kan tijdens het vierde Lifestyle Event.

Autobedrijf Visscher: uw adres voor Peugeot en Citroën
Autobedrijf Visscher doet eveneens voor het eerst mee aan het Lifestyle Event in Leerdam. Onbekend is het bijna 60-jarige autobedrijf allerminst. Met de nieuwste Peugeot en Citroën modellen geeft het ‘acte de presence’. Zo zal bijvoorbeeld de nieuwe Citroën C3 aanwezig zijn. “Bij Visscher gebeurt het”, is te lezen op de website van de onderneming. Op 12 en 13 maart gebeurt het vooral aan de Leerdamse Techniekweg.


EDITORS' CHOICE