Sugden nieuws bij AudioXperience

Redactie HiFi.nl | 02 maart 2010 | Sugden

(Ingezonden mededeling)

AudioXperience is trots om de gloednieuwe Sugden Masterclass HA 4 aan u voor te mogen stellen! De Masterclass HA 4 is de opvolger van de vermaarde Sugden Bijou Head Master.

Qua design sluit de Sugden HA-4 perfect aan bij de huidige Masterclass series en is bijzonder fraai afgewerkt met mooie materialen en fraai geanodiseerd aluminium frontpaneel. De Masterclass HA 4 beschikt over een RCA ingang, een gebalanceerde ingang, een RCA pre-out en natuurlijk de 6,3mm hoofdtelefoon aansluiting.  De doorontwikkelde  Klasse A versterkerschakeling met Zero feedback en Mosfet eindtransistoren  laat uw hoofdtelefoon pas echt zingen! Waar de Sugden Bijou Headmaster al uw oren streelde, zal de Masterclass HA 4 zorgen voor een absolute openbaring! Het onder woorden brengen van een unieke ervaring is hetzelfde als een wortel proberen na te doen; dus daar beginnen we niet aan en kunt u beter zelf ervaren, aldus AudioXperience.


(Foto: © AudioXperience)

Wij kunnen u vanaf heden de Sugden masterclass HA 4 demonsteren met  paradepaardjes als de Sennheiser HD-800, Grado GS-1000 en Ultrasone Edition 8.

De Sugden Masterclass HA 4 kost 1.499 euro

Wij heten u van harte welkom om kennis te maken, belt of mailt u van tevoren voor het maken van een luisterafspraak.

AudioXperience is geopend van woensdag t/m vrijdag van 10.00u tot 17.30u en op zaterdag van 10.00u tot 17.00u.

AudioXperience
Spegelt 66
5674 CD Nuenen
040-2906344
info@audioxperience.com
www.audioxperience.com


EDITORS' CHOICE