NIEUWSPhilips

RTL Gemist op Philips Net TV


Redactie HiFi.nl | 19 februari 2010 | Philips

(Ingezonden mededeling)

RTL Nederland en Philips hebben een overeenkomst gesloten waarbij RTL Gemist wordt aangeboden via Philips Net TV. RTL Nederland is het eerste Nederlandse mediabedrijf dat hoogwaardige content op grote schaal aanbiedt op Philips Net TV. Vanaf nu zullen alle nieuwe en bestaande Net TV modellen met RTL Gemist zijn uitgerust en kunnen consumenten hun favoriete programma’s van RTL Gemist bekijken op hun tv.

Philips biedt met Net TV een nieuwe generatie van multimediatelevisies waarmee de kijkervaring van de consument wordt uitgebreid. Net TV is een platform dat vanaf een online startpagina op het televisiescherm een eenvoudige en snelle toegang biedt tot een brede reeks van entertainment- en informatiewebsites van verschillende partners. Met de toevoeging van RTL Gemist op Net TV krijgen consumenten de kans om hun favoriete RTL-programma’s terug te kijken op een TV-scherm in plaats van de computer of laptop. De Net TV diensten zijn makkelijk toegankelijk via de afstandsbediening van de televisie.

RTL Nederland biedt met RTL Gemist een innovatieve en kwalitatieve videodienst op Philips Net TV. De technische afdeling van RTL Digital Media heeft hiervoor in eigen huis een applicatie ontwikkeld. Arno Otto, Managing Director Digital Media RTL Nederland: “De kwaliteit en het aanbod van de content die we bieden via Net TV is erg hoog. RTL Nederland loopt voorop in deze ontwikkeling. We willen vat houden op de toekomst en deze zelf vormgeven. Onze strategie is om overal aanwezig te zijn waar de consument actief is en we kiezen ervoor om al onze expertise en kwaliteit te investeren in de service aan de kijker en de adverteerder.”

Jan-Willem van Wier, marketing manager Net TV, Philips Consumer Lifestyle: “Philips biedt de consument televisies die een indrukwekkende kijkervaring brengen. Deze ervaring kunnen we nu nog rijker maken door de toevoeging van RTL Gemist waarmee we onze consumenten heel gemakkelijk hun favoriete televisieprogramma’s kunnen laten terugkijken, gewoon vanaf de bank zonder dat ze daar een laptop of PC voor nodig hebben.”

MERK

EDITORS' CHOICE