NIEUWSTangent

Havoned: uitbreiding marketingteam

Redactie HiFi.nl | 18 februari 2010 | Tangent

(Ingezonden mededeling)

Havoned heeft haar marktetingteam per 1 februari jl. kunnen versterken in de persoon van Anneliese Visser. In de functie van Marcom Co├Ârdinator zal zij zich gaan richten op de Marketing & Communicatie-activiteiten (Marcom) van het bedrijf in Putten.

Anneliese Visser is geen onbekende in de CE-markt; de afgelopen vijf jaar heeft ze veel ervaring opgedaan binnen het marketingteam van LG Electronics en daarbij heeft ze veelvuldig samengewerkt met verschillende marketingbureauÔÇÖs en de verkooppartners. Vanaf 1 februari 2010 betrekt Anneliese een nieuwe functie bij Havoned: "Ik zie het als een enorme uitdaging om mijn kennis en kunde in te gaan zetten voor dit bedrijf en om op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan het succes van Havoned!"

Anneliese Visser zal zich voornamelijk gaan richten op de Marcom-activiteiten van Havoned, zoals persrelaties, beursmanagement, brochures en de website. Het marketingteam bestaat met de aanstelling van Anneliese uit twee personen. Emiel Zwaagman zal zich met name gaan richten op de Trade Marketing-activiteiten van Havoned.

MERK

EDITORS' CHOICE