NIEUWS

Netwerkspecial HiFi.nl nu online


Redactie HiFi.nl | 08 februari 2010

Afgelopen vrijdag heeft HiFi.nl haar uitgebreide Netwerkspecial online gezet. In deze Special zijn recensies, achtergrondartikelen en nieuws te vinden over alles wat met netwerktoepassingen voor AV-weergave te maken heeft.


Klik op het plaatje om de Netwerkspecial te bezoeken

De toenemende informatiebehoefte over dit onderwerp is ons niet ontgaan. De belangstelling voor een audiofiele toepassing van netwerkspelers en aanverwante apparatuur is groot. Een Schotse audiofabrikant heeft al een voorschot genomen op het onvermijdelijke verdwijnen van de cd als geluidsdrager, maar ook bezitters van een grote dvd-collectie zien de compacte opslag op een NAS of harde schijf wel zitten.

Maar binnen de audiofiele gemeenschap bestaat nog veel scepsis over de geluids- en beeldkwaliteit van netwerktoepassingen. Dat is beslist niet terecht, en wij denken dat dat gevoel vooral voortkomt uit een slechte informatievoorziening. Want hoe pak je dat nu aan? Welke apparatuur moet je hebben, en hoe knoop je dat allemaal aan elkaar? Er zijn genoeg meningen, maar veel daarvan zijn niet of nauwelijks op kennis gebaseerd.

En daar maken we nu dus een eind aan. Alle relevante content overzichtelijk gebundeld in één Special. En er komen nog een heleboel interessante artikelen bij de komende tijd. Gaat dat zien!

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »