NIEUWSMoon Audio

Simaudio Moon 750D cd/dac


Redactie HiFi.nl | 08 februari 2010 | Moon Audio

(Ingezonden mededeling)

Moon 750D, de eerste volledig 32-bit asynchrone digitale audio bron, waarmee de meest realistische en natuurgetrouwe weergave tot nu toe mogelijk wordt.

De Moon 750D DA-converter / CD loopwerk beschikt over de meest geavanceerde digitale technologie. Het eerste echte 32-bits volledig asynchrone digitale audioweergave systeem die leverbaar is. Bedoeld om de eisen van de meest veeleisende muziekliefhebber te vervullen. De 750D is een volledig uitgebalanceerd ontwerp met de nieuwe M-AJiC32 circuit, dit is asynchroon jitter eliminatie systeem. De DA conversie maakt gebruik van 8 DAC`s per kanaal die werken in 32-bit Hyperstream. De DA chip die gebruikt wordt is de EVS SABRE32 Reference Audio DAC. Het uiteindelijke resultaat is volgens de fabrikant een voorheen niet haalbare  muzikale weergave van digitale media, of deze nu van een CD, een PC, of een muziekserver bijvoorbeeld komt.

Er komen steeds meer verschillende mogelijkheden om digitale muziek af te spelen, daarom zitten er op de 750D 4 digitale ingangen en 2 digitale uitgangen. Aan de voorkant zit een CD lade waarin je een CD kunt afspelen wat dus de vijfde digitale bron is. De komende maanden zal er een externe voeding voor de 750D beschikbaar komen, om nog verder de prestaties te kunnen verbeteren.

De 750D is volledig gebalanceerd opgebouwd en is in duel-mono uitgevoerd. Er zitten aparte voedingen in voor de analoge en digitale circuits, met twee onafhankelijke transformatoren. De vormgeving heeft een luxe uitstraling en de 750D is middels RS232 extern aan te sturen.

Meer informatie op onze website http://www.clofis.nl/

EDITORS' CHOICE