Introductie CD Balancer

Redactie HiFi.nl | 05 februari 2010

(Ingezonden mededeling)

De Groef audio is verheugd te kunnen meedelen dat ze het exclusieve verkooprecht heeft verworven voor de CD Balancer.

De CD Balancer stelt gebruikers in staat cd’s - en andere plaatjes van gelijke grootte - te balanceren. Veel schijfjes blijken onbalans te vertonen en dat gaat ten koste van de beeld- en geluidskwaliteit. Een goed gebalanceerde cd zorgt voor een evenwichtiger, natuurlijker en beter doortekend geluidsbeeld. Tevens is het boeiender luisteren. Bij dvd en blu-ray krijgen beelden een beter contrast en meer scherpte.

Een plaatje is eenvoudig op onbalans te controleren en indien nodig te balanceren. Qua methodiek is het vergelijkbaar met een autowiel. Door middel van de bijgeleverde tape kan op de labelzijde van het plaatje een kleine correctiemassa worden aangebracht.

Het principe van de CD Balancer berust op het feit dat een goed gebalanceerd plaatje geen trillingen veroorzaakt in de speler. Hierdoor wordt deze nauwkeuriger uitgelezen en hoeft de foutcorrectie minder op te treden. Tevens neemt de slijtage aan het loopwerk af.

De gepatenteerde CD Balancer is een Nederlandse vinding en wordt hier eveneens gefabriceerd. De materialen zijn hoogwaardig en de afwerking subliem. Het geheel wordt geleverd in een handige verpakking inclusief een rolletje tape met houder.

Tot slot geldt voor het product een tevredenheidsgarantie.

Prijs
35 euro

Meer informatie
De Groef audio
Steentilstraat 26
9711 GM  Groningen
050-3130760

info@degroefaudio.nl
www.degroefaudio.nl


EDITORS' CHOICE