Nieuwsbrief Beter Beeld & Geluid

Redactie HiFi.nl | 29 januari 2010

(Externe Nieuwsbrief)

Wij ontvingen de maandelijkse nieuwsbrief van Beter Beeld & Geluid in Hilversum, waarvan we u hier een korte samenvatting presenteren.

VTL Luistershow op zaterdag 30 januari

Om met dit voor Nederland nieuwe merk kennis te maken, houdt Beter Beeld & Geluid op zaterdag 30 januari een luistershow, waarbij een VTL set (bestaande uit de MB-125 monoblokken en TL-2.5 voorversterker) zal worden gecombineerd met de Sonus Faber Cremona M luidsprekers en een Linn Klimax DS bron.

Leben en Living Voice: alles is liefde!

Wij hebben besloten de dag voor Valentijn eens zinvol te besteden met een set die de liefde voor muziek diep in zijn DNA heeft zitten. Met een van de meest muzikale buizenversterkers van deze tijd, aangesloten op een van de meest muzikale luidsprekers, moet uw muzikale hart wel sneller gaan kloppen. Tussen Leben en Living Voice was het liefde op het eerste gezicht en dat willen ze u graag laten horen!

Actie - gratis opslagmedium incl. muziek bij aankoop van Linn DS!

Ontdek een nieuwe wereld van muziek met de beste Linn DS actie tot nu toe! Van 7 januari t/m 23 februari wordt bij iedere Linn DS aankoop een Linn Studio Master `Music Package` kado gedaan. De waarde hiervan kan oplopen tot ruim 2200 Euro (bij aankoop Linn Klimax DS).

Meridian Sooloos – Nu demonstratieklaar!

Wij zijn sinds heden dealer van het mooiste muziekserver systeem op de markt: Meridian Sooloos! Dat wij een fervent voorstander zijn van streaming, mag bekend zijn. Een systeem dat volgens ons dan niet mag ontbreken is Sooloos. Met het voordeel van een enorme database, die veel verder gaat dan gratis meta-bibliotheken als FreeDB, Gracenote, MusicBrainz etc., wordt het bladeren door de muziekcollectie meer een herontdekking van de muzikale pareltjes daarin dan een zoektocht.

Meer informatie over het nieuws en de merken in deze nieuwsbrief kunt u vinden op de website van Beter Beeld & Geluid.


EDITORS' CHOICE