NIEUWSAvid

Avid en Sonneteer naar Riverside Audio


Redactie HiFi.nl | 27 januari 2010 | Avid

(Ingezonden mededeling)

Riverside Audio voert vanaf december 2009 de distributie van Sonneteer en Avid voor de Nederlandse markt. Het bedrijf is nog relatief jong, maar met meer dan 30 jaar ervaring en kennis in de HiFi wereld zeker geen nieuwkomer.

Riverside Audio onderscheidt zich met name vanwege de aandacht voor een beperkt aantal topproducten en een selectief dealernetwerk. Omdat wij de aanschaf van de betere geluidsapparatuur serieus nemen ondersteunen wij U en ons dealernetwerk met de mogelijkheid om op afspraak een demo bij te wonen in onze luisterruimte of bij u thuis. De door Riverside Audio vertegenwoordigde merken AVID HiFi en Sonneteer bestaan ruim 15 jaar en behoren tot de wereldwijd gerenommeerde merken.

Beide merken delen min of meer de zelfde filosofie, waarbij de pure muziekbeleving altijd de boventoon voert, daarnaast worden alle produkten over reeds lange tijd geleverd en zijn deze niet onderhevig aan modeverschijnselen. De produkten kenmerken zich door een zeer hoge kwaliteit in geluid en afwerkingsniveau. De AVID HiFi platenspelers hebben weliswaar allemaal vernieuwingen ondergaan, maar alle bestaande modellen zijn volledig aan te passen tot op het laatste niveau. Sonneteer is begonnen met het leveren van een serie nieuwe digitale muzieksystemen en slaat daarmee de brug tussen de traditionele losse componenten en de design lifestyle audio.

De contactgegevens van Riverside Audio zijn:

telefoon: 0343-493024
info@riversideaudio.nl
www.riversideaudio.nl

Tot eind 2009 werd de distributie van Sonneteer uitgevoerd door Accentus Audio. Zij zullen zich nu volledig richten op de distributie van Penaudio luidsprekers. Voor informatie over de luidsprekers zie www.accentus.nl.

EDITORS' CHOICE