NIEUWSAddOn

AddOn buizenversterkers in Nederland

Redactie HiFi.nl | 17 januari 2010 | AddOn

(Ingezonden mededeling)

Tijdens de meest recente IFA, zijn de I-Concertino, I-Concerto en I-Phantom van AddOn technology gekozen tot highlight van de show. Deze buizenversterkers met geïntegreerde i-Pod dockingstation zijn volgens het juryrapport een lust voor het oog en een streling voor het oor.

De I-Concerto met 3 vacuüm buizen (5W per kanaal) en de I-concertino met 2 hybride vacuüm buizen zijn met zowel een analoge input alsmede een digitale input te gebruiken. Zo kan men naar believen een I-Pod via het digitale dockingstation of andere audiobronnen via de 2 analoge aux ingangen aansluiten. De versterkers met geïntegreerde i-Pod dockingstation hebben een chique geborsteld aluminium behuizing. De hierin verzonken buizen zorgen volgens de fabrikant voor een onvergetelijke klankervaring.

De hoogglans metalen I-Phantom ziet er futuristisch uit en is het topmodel in deze reeks. Deze hybride buizenversterker met 2 6N1 buizen heeft een vermogen van 60W per kanaal.

Alle 3 de modellen worden geleverd met een afstandsbediening en beschikken allen over een 30 pin i-Pod dock connector, 2 audio ingangen, speaker aansluitingen, composite  video uitgang en een S-video uitgang om bijvoorbeeld de filmpjes op uw i-Pod via uw TV af te spelen.

Het Nederlandse Robytone is er in geslaagd de exclusieve distributierechten voor Europa te verkrijgen. Vandaar dat de AddOn buizenversterkers vanaf heden ook in Nederland te verkrijgen zijn. Ook alle andere audio producten welke door AddOn geproduceerd worden (vooralsnog stereo speakers en multimedia speakers) zullen door het in Deurne gevestigde bedrijf over heel Europa gedistribueerd worden.

Tony Boer, managing director van Robytone ziet een florissante toekomst voor AddOn in Europa: “De producten van AddOn passen in de hedendaagse wens van de consument. Zowel mannen als vrouwen willen tegenwoordig niet meer hoeven te kiezen tussen design en prestatie. Deze versterkers zijn, zoals bevestigd op de IFA, het ideale audio-lifestyle product, waarin horen en zien samenkomen.”

Naast AddOn, heeft Robytone ook de exclusieve Europese distributierechten voor: Adcom, Sound Science, Solid Drive en Phase Loudspeakers alsmede Sonata (heel Europa muv Spanje), Reel Multimedia (muv Duitsland), NuForce (voor Duitsland, Engeland, Oostenrijk, Spanje, Italië) en Akira (heel Europa muv Frankrijk en Spanje). Tevens is Robytone verantwoordelijk voor de coördinatie van de Europese distributie van NuForce Consumenten producten.

Voor meer informatie : 0493 744020
info@robytone.com


EDITORS' CHOICE