Naim show bij Echo Audio Terneuzen

Redactie HiFi.nl | 12 januari 2010 | Naim Audio

(Ingezonden mededeling)

Echo Audio in Terneuzen organiseert op donderdag 14 en vrijdag 15 januari een speciale Naim demonstratie met de nieuwste aanwinsten in het productengamma van deze Britse audiospecialist.

Er zal worden gedemonstreerd met de volgende apparatuur:

Dac
Sinds de introductie van de CDS heeft de tijd niet stilgestaan. Naim presenteert de Zero S/PDIF Jitter DAC. Deze DAC is volgepakt met bijzondere techniek. Net als veel Naim producten is ook de Naim DAC te upgraden. Hij is voorzien van acht S/PDIF ingangen: Twee 75ohm BNC, Twee RCA en vier Toslink (optisch). Daarnaast is de Naim DAC voorzien van een USB poort op voor- en achterzijde. Hiermee kunt u gemakkelijk muziek afspelen van een USB stick of via de door Apple goedgekeurde digitale verbinding muziek. Zodat u het digitale signaal vanaf uw iPhone of iPod direct kan benaderen. De DAC is in staat om samplerates via USB te accepteren tot 768kHz en 32bit.

Ovator S-600
De Ovator S-600 is een High-End luidspreker met zeer hoogwaardige en innovatieve technologie, ontwikkeld voor de enthousiaste muziekliefhebber. Naim staat bekend om haar kwalitatief hoogstaande componenten die regelmatig internationaal zeer goede reviews ontvangen. Met de nieuwe Ovator S-600 hoopt Naim ook op gebied van luidsprekers een aansprekend model te maken dat goed aansluit bij haar apparatuur. Het ontwikkelen van de Ovator S-600 heeft maar liefst 3 jaar in beslag genomen..

NaimUniti
NaimUniti De NaimUniti is de eerste alles-in-√©√©n audiospeler met een groot aantal ingebouwde bronnen: CD, FM/DAB, Internet Radio, MP3/iPod, Digitaal streamen van muziek en USB. De ge√Įntegreerde Internet Radio Speler neemt Internet Radio (iRadio) serieus. Met Internet Radio kunt u een grote keur aan radiostations ontvangen uit binnen- en buitenland. Met de gemakkelijke bediening en duidelijk afleesbaar OLED scherm kunt u gemakkelijk kiezen uit duizenden radiostations.


(Foto: Ed Verkerk)

Streaming Een andere belangrijke troef van de NaimUniti is de mogelijkheid om muziek te streamen van een PC of NAS. De NaimUniti is zelfs voorzien van draadloze Wifi connectie, waardoor hij door het gehele huis contact kan maken met het thuisnetwerk. Door de ondersteuning van het UPnP ‚ĄĘ protocol is het nog gemakkelijker geworden om uw muziekcollectie te bereiken in hoogwaardige kwaliteit.

Waar en wanneer ?
De demo`s worden doorlopend gehouden aan de Jongestraat 1 in Terneuzen
Donderdag 14 januari van 15.00 uur tot 21.00 uur.
Vrijdag 15 januari van 10.00 uur tot 13.00 uur.
Ed Verkerk zal op bijzondere wijze deze demo verzorgen.

MERK

EDITORS' CHOICE