NIEUWSJBL

Prijsvraag: met JBL naar Biarritz

Redactie HiFi.nl | 16 december 2009 | JBL

(ingezonden mededeling)

Amsterdam – december 2009, Win nu een onvergetelijke zomertrip naar het Roxy Jam surffestival in Biarritz, die samen door JBL/Roxy en MTV worden weggegeven. Om kans te maken op deze exclusieve en onvergetelijke prijs, surf je snel naar www.jblroxy.com , waar je een eigen online ansichtkaart kan maken van jouw ideale outdoor experience in de zee of in de sneeuw.

De gelukkige winnaar van het mooiste ontwerp zal drie dagen genieten van een VIP arrangement op het legendarische Roxy Jam, dat van 10 tot en met 12 juli 2010 in het surfmekka Biarritz, in Zuid-Frankrijk plaats vindt. Woensdag 11 november gaat de wedstrijd van start en zal tot en met de kerst duren.

Om je favoriete e-card te maken kun je kiezen uit de prachtigste strand- of sneeuw achtergronden, een selectie van frisse modellen uitgedost in kleurrijke bikini’s met stoere surf- en snowboards. Met de volgende stap wordt de kaart nog leuker en persoonlijker doordat  je een foto van jouw eigen gezicht op het zelf uitgekozen lichaam kunt plakken, en je favoriete accessoires; zoals een zonnebril, MP3 speler of een paar coole JBL/Roxy headphones kunt uitzoeken. Maak je virtuele ansichtkaart helemaal af door je eigen ingesproken boodschap, tekstballonnen en je (achtergrond)lievelingsmuziek toe te voegen. Als je de kaart helemaal naar wens hebt ontworpen, stuur je hem via de site door naar je vrienden. Hierbij ontvangen zij ook een uitnodiging om aan de wedstrijd mee te doen en daag je ze direct uit om jouw ontwerp te overtreffen.

En de prijs is niet mis!
Drie heerlijke dagen in de zon staat de winnaar van de JBL/Roxy ontwerpwedstrijd te wachten. De winnaar geniet van een luxueuze VIP behandeling op het Roxy Jam festival, bevattend: een verblijf in een gloednieuw hotel met zeezicht, toegang tot alle exclusieve feestjes en optredens, persoonlijke surflessen, een bezoek aan de kunsttentoonstellingen en natuurlijke de beste plekken om de surfwedstrijden te bekijken. Ook krijgt de winnaar een overvolle goodiebag met stijlvolle JBL/Roxy producten. En niet getreurd, want de tweede winnaar valt ook in de prijzen!

JBL/Roxy
JBL, maker van hoge geluidskwaliteitapparatuur en onderdeel van Harman International, kondigde deze zomer haar samenwerking aan met kledingmerk Roxy, merk van Quicksilver Inc. Het JBL/Roxy assortiment bestaat ondermeer uit een lijn van felgekleurde headphones, die door de toevoeging van Roxy een modieuze en vrolijke uitstraling en door de expertise van JBL de beste geluidskwaliteit heeft.

De producten zijn specifiek ontworpen en geïnspireerd op de lifestyle van surf- en wintersporters, waarbij geluid en style hand in hand gaan.

Of win een compleet verzorgde reis naar de Grammy ceremonie in LA
Wil je liever naar de Grammy Award ceremonie in Los Angeles? Kijk dan snel op Muziek.nl hoe je met JBL, Infinity, AKG en Harman Kardon deze exclusieve reis inclusief 500 euro zakgeld kunt winnen!

 


EDITORS' CHOICE