Hifistudio It Harkstee Sonus Faber dealer

Redactie HiFi.nl | 08 december 2009 | Sonus faber

(ingezonden mededeling)

Hifistudio It Harkstee is per 1 december dealer geworden van het Italiaanse luidsprekermerk Sonus Faber. Om dit heuglijke feit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan heeft Hifistudio It Harkstee de primeur van de Sonus Faber Liuto Wood.

Deze luidspreker won in Milaan tijdens de Top Audio show in september twee prijzen: voor het beste tweeweg systeem en voor het beste Top Audio Room geluid.

De naam van deze nieuwe luidspreker is rijk aan betekenis en waarden uit de geschiedenis van Sonus Faber. Het erft en toch herdefinieert de kenmerken van de Cremona serie, te beginnen met de bekende vorm van de kast. “Een zeldzame combinatie van hoog niveau technische oplossingen, sierlijk ontwerp en gebruik van innovatieve materialen. Het is daarmee ook een bewijs van Sonus Faber’s hoogwaardige fabricage vaardigheden,” aldus de winkel.

Kenmerken van de Liuto Wood zijn volgens de winkel een krachtig geluid, rijk aan ondertonen en "in staat echte emotie op te wekken zonder dat de tonale balans daarbij verloren gaat". De prijs van de luidsprekers is 3950 euro per paar.

Demonstratie
Nieuwsgierig? onder het genot van een heerlijk kopje koffie kunt u kennismaken met de Sonus Faber Liuto Wood. U bent van harte welkom op vrijdag 11 (13:00 -21:00 uur) en zaterdag 12 december (11:00 – 17:00 uur) bij Hifistudio It Harkstee in Twijzelerheide.

MERK

EDITORS' CHOICE