NIEUWSVan Duppen

Van Duppen Audio geopend in Horst

Redactie HiFi.nl | 06 december 2009 | Van Duppen

(ingezonden mededeling)

In Horst is Van Duppen Audio geopend, een hifi-zaak gebaseerd op kennis, kwaliteit en service en bovenal, met liefde voor muziek. Van Duppen Audio is ingetrokken binnen het pand van Hermkes Interieur, waarmee ook de showroom wordt gedeeld.

Van Duppen is reeds 5 jaar actief op de markt onder de naam Van Duppen Loudspeaker Design. Vanaf heden kunt u hier dus ook terecht voor hoogwaardige audioapparatuur.


Foto: gezamelijke showroom van Duppen en Hermkes

Dankzij de continue ontwikkeling van de eigen luidsprekers is er in de afgelopen jaren veel kennis opgedaan op het gebied van geluidskwaliteit, audioproducten en de integratie ervan binnen het interieur.
 
Uit het grote beschikbare aanbod heeft Van Duppen Audio enkele merken geselecteerd, waarmee veelzijdige muzikale oplossingen geboden kunnen worden. Oplossingen voor zowel stereo als surround weergave en custom installation. “Er is zeer bewust gekozen voor producten die worden ontwikkeld door mensen met passie voor muziek en liefde en toewijding voor technisch vakmanschap. Producten die met net zoveel gedrevenheid worden ontwikkeld als de eigen Van Duppen luidsprekers. Topmerken zoals Meridian, Naim, Neat, Hegel, Arcam en Nordost,” aldus van Duppen.

Naast een perfecte geluidskwaliteit hecht Van Duppen Audio ook grote waarde aan een subtiele integratie ervan binnen uw interieur en zeker zo belangrijk, optimaal bedieningsgemak. Dit laatste kan volgens de winkel gerealiseerd worden door toepassing van woningautomatisering (domotica). Van Duppen Audio is daarom een hechte samenwerking aangegaan met Carmentis Residential Control (www.carmentis.nl) en Hermkes Interieur (www.hermkes-interieur.nl), waarmee ook de showroom wordt gedeeld. Om in alle rust te kunnen luisteren en vergelijken, beschikt Van Duppen Audio verder over een speciaal ingerichte luisterruimte.


Foto: demoruimte

Door de unieke samenwerking zijn zij in staat om uw wensen op het gebied van audio, interieur en woningautomatisering te vertalen in maatwerk oplossingen. “Of u nu komt voor een topklasse geluidsinstallatie, inbouwspeakers of een thuisbioscoop, bediend via een AMX touch panel: de mogelijkheden zijn eindeloos.

De gezamenlijke showroom is geopend van dinsdag t/m zaterdag.

Van Duppen Audio
Industriestraat 17a Horst
(t) 06-38000021
(e) info@van-duppen.nl


EDITORS' CHOICE