NIEUWSMarantz

HiFi.nl veiling meteen groot succes

Redactie HiFi.nl | 30 november 2009 | Marantz

De eerste veiling op HiFi.nl is gesloten. De afgelopen drie dagen konden onze lezer bieden op de handige Maranz IS301 draadloze docking station voor iPod.

Howel door het aansluiten van een iPod op je hi-fi systeem het volledige potentieel ervan naar boven wordt gehaald, verliest de gebruiker vaak wel de `flexibiliteit` omdat de iPod in een docking station moet staan dat via kabels is aangesloten op het hi-fi systeem. Het IS301 draadloze docking station van Marantz biedt de oplossing en brengt het beste van twee werelden.


Foto: Marantz IS301 systeem

Het winnende bod
De eerste HiFi.nl veiling is succesvol verlopen: veel bezoekers namen een kijkje op de speciale pagina en het apparaatje met een winkelwaarde van 269 euro gaat naar de hoogste (anonieme) bieder die 206 euro heeft geboden. In samenwerking met importeurs of winkels promoot HiFi.nl bij de veiling regelmatig apparatuur, accessoires of gadgets, en onze lezers hebben daarmee de kans om tegen een zeer aantrekkelijke prijs een product van hun gading aan te schaffen.

Nieuwe ronden...
Houd de speciale veiling pagina in de gaten want zeer binnenkort start de veiling van een Linn Classik Music. Dat is een fraai vormgegeven cd-receiver die hoogwaardige geluidskwaliteit biedt, en een groot gebruiksgemak. De Linn, met een winkeladviesprijs van 1.779 euro, is ontworpen om de heersende opvatting dat losse componenten altijd beter zijn te ontzenuwen.


Foto: Linn Classik Music

  • Klik hier om daar de veiling-pagina te navigeren.
MERK

EDITORS' CHOICE