NIEUWSOehlbach

Oehlbach introduceert reference HDMI kabel

(ingezonden mededeling)

Kabelfabrikant Oehlbach heeft een nieuwe HDMI `reference` kabel gepresenteerd. Deze kabel zal volgens het bedrijf zelfs de meest veeleisende home cinema liefhebber royaal tevreden stellen.

Deze High End kabel, met de illustere naam XXL Black Connect HDMI, wordt gefabriceerd met binnengeleiders die zijn gecombineerd met de toepassing van "ultrazuiver" HPOCC koper. Hierdoor zou volgens het bedrijf een zeer lage inwendige weerstand worden bereikt.

Bij de Silver Gap HPOCC fabricagemethode worden de interkristallijne ruimtes tussen de koperkristallen opgevuld met zilveratomen waardoor de gaten tussen de kristallen effectief worden opgevuld. Zo ontstaat een monokristallijne structuur met sterkere eigenschappen voor een verliesvrije overdracht van hoogfrequent signalen bij 10 Gbps en 340 MHz. Beide connectoren hebben een ingebouwde LED, voor een betrouwbare controle tijdens gebruik. De connectoren dragen 24 kt. vergulde contacten en hardmetalen connectorbehuizingen. De Oehlbach HDMI kabel ondersteunt alle HDMI formaten, tot en met de nieuwste 1.3 Cat2 versie.

Prijs en beschikbaarheid
De kabel is verkrijgbaar in zeven lengtes van 0,75 tot 7,5 meter met een prijs vanaf 89,95 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE