Hobo Hifi opent filiaal in Den Haag

Redactie HiFi.nl | 06 november 2009

(Ingezonden mededeling)

Hobo Hifi opent haar 14e filiaal in Den Haag! Met ruim 400m2 kijk- en luistergenot is deze vestiging  één van de grootste gespecialiseerde winkels in de regio.

De residentiestad is een échte audio/video vakspeciaalzaak rijker sinds de opening van Hobo Hifi Den Haag. Juist in tijden als deze wil de kritische consument uitstekend bediend worden om thuis optimaal te kunnen genieten van hun, vaak kostbare, muziek- en filmcollectie. Hobo Hifi staat al ruim 35 jaar voor passie in beeld en geluid en zal er ook in Den Haag alles aan doen om iedere film- en muziekliefhebber het beste advies te geven, ongeacht het budget.

Hobo Hifi voert uitsluitend gerenommeerde merken die zich bewezen hebben als specialisten in hun eigen categorie. Een kleine greep uit het Hobo merkenpakket: voor luidsprekers is er onder andere  gekozen voor Bowers & Wilkins, Klipsch, Focal, Dynaudio, Audio Physic en Dali - voor het hifi-stereo en surround merkenpakket is er onder andere gekozen voor apparatuur van Arcam, DENON, Marantz, NAD, Primare en Rotel.  Geen echte vakspeciaalzaak kan zonder beeld. Hobo Hifi heeft op het gebied van televisies dan ook gekozen voor merken die aantoonbaar beter zijn. De beeldmerken die Hobo Hifi in Den Haag voert zijn Loewe, Panasonic, Samsung en Sharp. Dankzij dit grote pakket kan Hobo Hifi Den Haag iedereen een optimaal en echt persoonlijk advies geven.

Uiteraard staan alle beeld- en geluidproducten demonstratieklaar opgesteld. Om de thuissituatie optimaal te kunnen benaderen beschikt Hobo Hifi Den Haag over maar liefst vier luisterruimtes van verschillende afmetingen met daarin verscheidene hifi- en surroundopstellingen.

Hobo Hifi nodigt iedereen dan ook van harte uit om met eigen muziek of films te komen genieten aan de Loosduinseweg 685 in Den Haag.

Voor alle winkeladressen kijkt u op www.hobo.nl


EDITORS' CHOICE