NIEUWSOnix

Onix distributie bij Sonority-Audio


Redactie HiFi.nl | 29 oktober 2009 | Onix

(ingezonden mededeling)

Onix-Audio, het merk dat haar reputatie opbouwde met de productie van voorversterkers, draaitafels en cd-spelers maar rond het millenium overgenomen door Rogers speakers waardoor bijna enkel nog op luidsprekers werd gericht, komt weer terug in Nederland.

Na de overname werd Onix een van de Europese marktleiders in Azië, maar verloor het aan populariteit op de Europese markt. In de tussenliggende periode heeft Onix in Azië en de Verenigde Staten wel een respectabele naam opgebouwd met het winnen van verschillende awards.


 
Sinds het begin van 2008 is Onix overgenomen door twee oud liefhebbers van het merk en werken veel oud Onix medewerkers weer bij Onix, met maar een doel voor ogen waar het merk voor staat: English engineering at it`s best.

Importeur Sonority-Audio distribueert het merk nu in Nederland en België. De range producten loopt van 590 euro tot aan de high-end serie van 3990 euro. Op de afgelopen VAD-show heeft Sonority-Audio al wat Onix apparaten meegenomen ter eerste kennismaking voor het publiek.In de komende maanden zal Sonority-Audio werken aan het dealerbestand in Nederland en Belgie. Dealers die interesse hebben zijn van harte welkom.

EDITORS' CHOICE