High-end maand bij Hifistudio It Harkstee

Redactie HiFi.nl | 02 november 2009 | Leema Acoustics

(ingezonden mededeling)

In de maand november zal bij hifistudio It Harkstee elk weekend een high-end show worden georganiseerd met een keur aan merken. Update: de show in het laatste weekend is veranderd.

  • Vrijdag 7 en zaterdag 8 november

Tijdens deze dagen zal importeur Audioarte een set van het Italiaanse merk Lector ten gehore brengen. De buizen cd-spelers van Lector (o.a CDP-7T MKIII) hebben de afgelopen tijd veel aandacht gekregen in de diverse audiobladen en sites. Ook hun versterkerlijn is van hoog niveau en volgens de winkel een bezoek waard. Er wordt met de geïntegreerde versterker  gespeeld in combinatie met de phono-voorversterker, en er zullen verschillende speakers worden gebruikt.

  • Zaterdag 14 en zondag 15 november

In dit weekend wordt het een audiofeestje met o.a. de topset van Leema (Pyxis voorversterker en Altair monoblokken) en de Monitor Audio PL-200. De monoblokken van Leema zullen de nieuwe Platinum speakers van Monitor Audio aansturen en ook de vernieuwde cd speler van Leema, de Antilla II zal hier als bron fungeren. Tevens zullen de nieuwe powerstrips van Isotek worden gedemonstreerd.

  • Vrijdag 20 en zaterdag 21 november

In het derde weekend zal er ruim aandacht zijn voor de nieuwe Sonics high-end speakers uit de hoed van Joachim Gerhard, de oprichter van Audio Physic speakers en ontwerper van enkele legendarische modellen zoals de Virgo II, Tempo II en Step. Deze Sonics speakers zijn volgens de winkel met o.a. LFD en Naim versterkers een zeer muzikaal geheel. “alsof je midden in de opname ruimte zit” is een veel gehoorde opmerking over deze set in de winkel.

  • Vrijdag 27 en zaterdag 28 november

Dit weekend spelen de Auditorium en Avatar modellen van Living Voice in combinatie met de Lavardin IS en IT modellen. Als bron zal o.a. de Transrotor Darkstar met BenzMicro Ace element dienen. “Dat Living Voice speakers in combinatie met buizenversterkers een fantastische prestatie neerzetten was voor een selecte groep audiokenners wel bekend maar wat ze in combinatie met met Lavardin versterkers doen mag als een zeer muzikale prestatie worden betiteld,” aldus hifistudio It Harkstee.

Showtijden
U bent van harte welkom op de vrijdagen tussen 13:00 en 21:00 uur en in het weekend tussen 11:00 en 17:00 uur.

Hifistudio It Harkstee
Bjirkewei 11
9287 LA Twijzelerheide
tel 06-14944640


EDITORS' CHOICE