NIEUWSDenon

Nieuwe Denon AH-NC600 oortelefoon

Redactie HiFi.nl | 20 oktober 2009 | Denon

(ingezonden mededeling)

Denon wil muziekliefhebbers met de AH-NC600 de mogelijkheid bieden om te genieten van muziek onderweg in een `privé luisteromgeving`. Haar eerste in-ear Noise Cancelling hoofdtelefoon reduceert volgens Denon het omgevingsgeluid met 99 procent.

De oortelefoon bevat Denon-technologieën zoals de Compressed Audio Restorer en de Radial Cascade Damper. Gevoed door een gewone AAA batterij houdt de AH-NC600 het bijna 40 uur uit.

Net als de onlangs geïntroduceerde gewone in-ear hoofdtelefoons AH-C710 en AH-C360 heeft de nieuwe AH-NC600 een ergonomisch design dat het oor beter isoleert. Een nieuw ontwikkelde hybride behuizing moet zorgen voor een helder geluid en de unieke Radial Cascade Damper reduceert bijgeluiden die veroorzaakt worden door het aanraken van de kabels.

Denon’s Compressed Audio Restorer was tot voor kort alleen verkrijgbaar in de geavanceerde audio/video receivers. Deze schakeling verbetert volgens Denon het dynamisch bereik en de geluidskwaliteit van gecomprimeerde muziekbestanden.

De AH-NC600 wordt standaard geleverd met een variëteit aan accessoires zoals een adapter voor in het vliegtuig, 0.8m verlengkabel met L-vormige plug en een speciaal ontworpen harde draagetui. De compacte draagetui maakt het voor de gebruiker mogelijk om onderweg zijn mobiele telefoon, iPod Touch of iPhone samen met de hoofdtelefoon en alle accessoires mee te nemen. De oortelefoon wordt geleverd met comfortabele oordopjes in meerdere formaten plus een soft-foam oorstuk.

Prijs en beschikbaarheid
De nieuwkomer is vanaf heden leverbaar in zwarte afwerking voor een geadviseerde verkoopprijs van 199,95 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE