NIEUWSFocal

Nieuwe Focal presentatie op show


Redactie HiFi.nl | 16 oktober 2009 | Focal

Donderdag 22 oktober is IntoSurround aanwezig met een hifishow op de "Donjon & Friends verwendag". Op deze dag zullen zo`n 15 smaakmakende bedrijven uit de regio Eindhoven samenkomen in de Donjon woonburcht op Meubelplein Ekkersrijt.

Een dag vol inspiratie, leuke ontmoetingen, verrassende ideeën en unieke producten. Er is veel te zien, te ervaren, te voelen en te proeven om het wonen en leven in de breedste zin van het woord nog meer kleur te geven. Op drie etages is er de hele dag een aanbod voor elk wat wils. De gehele dag zijn er verschillende gratis demonstraties en workshops waaronder chocolade maken, house styling en bloemschikken. Buiten zullen voor de liefhebbers een aantal fraaie auto`s te bewonderen zijn. Ook zal de bekende top-ontwerper Cuno Frommherz (o.a. Leolux & Rolf Benz) om 19.00 uur een lezing verzorgen.

IntoSurround introduceert in Nederland in samenwerking met Heijmans Sound & Vision de nieuwe Focal Electra BE2 speakers. Tijdens de `Donjon & Friends` verwendag zullen deze speakers hun intrede in Nederland maken. De Focal Electra 1028 BE2  zal op deze dag voor het eerst te beluisteren zijn. De Electra 1028 Be2 beschikt over de nieuwste generatie Beryllium tweeter, dezelfde als in de topklasse Utopia serie. Deze zorgt voor een erg gedetailleerde en krachtige weergave zonder voorkeur voor specifieke muziekgenres.
 
Als u uw oren ook wil verwennen met de eerste klanken van van de nieuwe Focal Electra`s in Nederland, kom dan ook naar de Donjon Verwendag in Eindhoven!

Adres:
Ekkersrijt 4001
5692 DB Son ( Eindhoven )
www.intosurround.nl
www.focal-jmlab.nl

MERK

EDITORS' CHOICE