NIEUWSMontegiro

AudioXperience Montegiro/Audiophysic show


Redactie HiFi.nl | 21 oktober 2009 | Montegiro

(Ingezonden mededeling)

AudioXperience in Nuenen (N-Br) is sinds 1 oktober exclusief dealer voor de Benelux van het Duitse High-End platenspelermerk Montegiro.

Anders dan de merknaam doet vermoeden is Montegiro dus niet in Italië gevestigd, maar in het pittoreske plaatsje Hattingen in Duitsland. Alle modellen worden volledig in eigen huis geproduceerd. Er wordt enkel gebruik gemaakt van de best mogelijke materialen: acryl, rvs, hout, titanium en carbon. Alle 4 de modellen van Montegiro zijn prachtig afgewerkt en worden voorzien van topklasse toonarmen. Standaard wordt een 10 inch gemodificeerde Jelco toonarm toegepast, maar naar keus kan dat ook een Graham zijn, een SME of de prachtige DaVinci.


(Montegiro Legno)

Om u kennis te laten maken met deze prachtige `pareltjes` voor het oog en oor, houdt AudioXperience op vrijdag 6 november van 12:00 tot 21:00 uur en zaterdag 7 november van 10:00 tot 17:00 uur een presentatie met de Montegiro Legno en Mondo modellen. Zaterdag 7 november zal Björn Merz (export manager Montegiro) aanwezig zijn om u tekst en uitleg te geven.

(Montegiro Lusso)

Audiophysic Cardeas

Onlangs introduceerde het Duitse High End luidsprekermerk Audiophysic een nieuw topmodel luidspreker, Cardeas genaamd. AudioXperience heeft tijdens de Montegiro Show de primeur u deze fantastisch klinkende luidspreker te mogen presenteren!

Genoeg reden dus om een rit naar Nuenen te maken. Omdat er maar een beperk aantal plaatsen beschikbaar is vraagt AudioXperience of belangstellenden zich van tevoren willen aanmelden via +31(0)40 2906344 of info@audioxperience.com

www.audioxperience.com
www.montegiro.de
www.audiophysic.de

AudioXperience
Spegelt 66
5674 CD Nuenen

EDITORS' CHOICE

 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »
 • Review
  GoldenEar BRX
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »