NIEUWSHanze Hifi

Hanze Hifi organiseert netwerkshow

Redactie HiFi.nl | 05 oktober 2009

(ingezonden mededeling)

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 oktober organiseert Hanze Hifi in Zwolle voor de derde keer een netwerkshow. De winkel zal netwerkspelers uit verschillende prijscategorieën demonstreren.

Natuurlijk is het een prettig gevoel dat u de muziek als het ware fysiek in de buurt heeft op uw cd’s. Zo is het opzetten van een grammofoonplaat ook zo’n `fysieke` manier van muziek beleven. Dat zal niet zo snel veranderen. Maar van die stapels cd’s zijn er vermoedelijk velen die u maar zelden draait, eenvoudigweg omdat u ze eigenlijk nooit daadwerkelijk ziet. Om dit op te lossen is een computer met netwerkspeler erg handig. Een algemeen gedeelde ervaring is dat het overzicht over de muziekcollectie enorm toeneemt, waardoor men weer muziek draait die eigenlijk al jaren `onder het stof` lag.


Foto: Sonos Bundle 250

Wanneer u een computer met draadloos internet hebt, is een netwerkspeler is het enige dat u nog nodig heeft. De netwerkspeler sluit u op uw versterker op dezelfde wijze aan als de cd-speler.
 
Met spelende opstellingen en hands on demonstraties stelt Hanze Hifi u graag in de gelegenheid om te beoordelen of een netwerkspeler misschien iets voor u is.


EDITORS' CHOICE