Hifinesse introduceert Quantum Resonant Technology

Redactie HiFi.nl | 29 september 2009 | Nordost Cables

(ingezonden mededeling)

Hifinesse, de importeur van hoogwaardige audio en video producten voor de Benelux, voegt het Amerikaanse merk Quantum Resonant Technology (QRT of gewoon `Quantum`) toe aan haar aanbod. Quantum wordt wereldwijd gedistribueerd door Nordost, bekend van hun hoogwaardige audio- en videokabels.


Foto: Quantum Qx2

Vervuilde elektriciteit, instabiliteit en storingen kunnen zowel de AC line kwaliteit als de kwaliteit van de signalen in uw apparatuur ondermijnen. Het Quantum biedt met haar producten een “unieke en compromisloze aanpak” van de AC netstroom en het magnetisch veld effect in belangrijke signaal toepassingen. Volgens Hifinesse doet Quantum`s eigen modulaire circuit dit met meetbare resultaten zonder negatieve effecten die de prestaties beperken.

QRT’s schakelschema wordt ingezet bij de bron van het probleem en vermindert de elektromagnetische input en hoge frequentie storingen. Tegelijkertijd wordt de continuïteit en gelijkmatigheid van de sinus van stroom verbeterd, zonder de spanning te limiteren en zonder de impedantie van het stroomnet te veranderen.


Foto: Quantum Qb8 en Qx4
 
Dit maakt het werk van de voedingen van uw apparatuur en actieve componenten vele malen makkelijker – iets wat u volgens de importeur meteen terug zult zien en/of horen. Het gebruik van de QRT stroomzuivering zou zorgen voor een lagere ruisvloer, verhoogde duidelijkheid en scherpte en een vergroot dynamisch bereik. Het beoogde resultaat: meer muzikale en visuele samenhang en een groter realisme.

Kijk voor meer informatie over de producten van Quantum en hun prijzen op de website van importeur Hifinesse.


EDITORS' CHOICE