NIEUWSRega

Rega huisshow bij Multifoon


Redactie HiFi.nl | 29 september 2009 | Rega

(Ingezonden mededeling)

Multifoon Hifi organiseert een huisshow waarbij Rega centraal staat. Multifoon zegt hierover:

“In 1993 kwamen wij voor het eerst met dit eigenwijze Engelse merk in aanraking. De Planar 3 was destijds al een belangrijke draaitafel in zijn klasse. Enige tijd later kwamen de geïntegreerde versterkers Brio, Elex en Elicit. Toen Rega vrij laat en na veel vraag en aandringen met een eerste cd speler op de markt kwam was het succes niet meer te stuiten. De Planet cd speler bleek een regelrechte hit! Voor het eerst was er een betaalbare cd speler die analoog en mild klonk. Dit succes heeft zich voortgezet en de huidig verkrijgbare cd spelers Apollo, Apollo 35 en Saturn hebben ook vandaag het status van betaalbaar en zeer muzikaal!”

Tijdens onze huisshow verzorgen wij doorlopende demo’s van al dit moois, en natuurlijk treft u tijdens dit Regaweekend ook de fantastische Rega draaitafels aan, denk maar aan de alom geprezen P3 24 die we zullen demonstreren met 3 verschillende elementen in diverse prijsklassen.


Foto: Rega Isis (boven) en Rega Osiris

Daarnaast laten wij u kennis maken met de nieuwste Elicit versterker, onze favoriet. Last but not least, zal er de introductie plaatsvinden van de nieuwste top-of-the-line CD speler, de ISIS, met een prijskaartje van: 7500 euro.

Onze huisshow zal plaatsen vinden op vrijdag 2 oktober van 10.00 – 21.00, zaterdag 3 oktober van 10.00 – 17.30 en zondag 4 oktober van 12.00 tot 17.00.

TIP : neem uw Rega platenspeler mee en laat hem controleren door gespecialiseerde Rega kenners.

Met muzikale groet,
Het Multifoon en Joenit Team

MERK

EDITORS' CHOICE