NIEUWSLinn

Audio Excellence presenteert Linn LP12 Edition


Redactie HiFi.nl | 21 september 2009 | Linn

Audio Excellence levert sinds kort de Linn LP12 Edition. De Linn Majik LP12, welke door de internationale pers al zeer positief werd beoordeeld, liet helaas nog een paar steken vallen met een enkel-toerental voeding en een toonarm die minder geschikt is voor laagcompliante Moving Coil aftasters.

Daarom heeft Audio Excellence deze eigen, beter presterende instap-Linn in het leven geroepen met een prijskaartje wat vergelijkbaar is met dat van een Majik LP12.

 De LP12 Edition verschilt op de volgende punten van de Majik LP 12:

  • toepassing van een, speciaal voor de LP12 aangepaste, Jelco arm in plaats van de Project arm
  • toepassing van een `new old stock` Linn Valhalla voeding
  • de `edition` is standaard voorzien van een stofkap

Klik hier voor de recensie van de nieuwe LP12 Edition en hier voor die van de Majik LP12.

De prestaties van de Edition stijgen in belangrijke mate uit boven die van de Linn Majik LP12. De Edition is net als de Majik LP12 een complete speelklare aanbieding welke u in de toekomst stapsgewijs kunt upgraden tot Klimax LP12 niveau.

U kunt beide spelers met elkaar vergelijken bij Audio Excellence in Zevenbergen. Audio Excellence verzoekt u wel het van te voren even te laten weten wanneer u langs wilt komen.

Prijs en beschikbaarheid
De prijs van de Linn LP12 Edition is 3.389 euro. Een Majik LP12 kost 2.963 euro (zonder bijpassende stofkap). Mocht u deze er graag bij hebben kost deze draaitafel 3.183 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE