NIEUWSKlipsch

Ruimer onderkomen voor Klinkt Beter


Redactie HiFi.nl | 07 september 2009 | Klipsch

(ingezonden mededeling)

De winkel Klinkt Beter is verhuisd naar een ruimer onderkomen aan de Bosstraat 10 te Lotenhulle, vlakbij de E40 afrit Aalter tussen Gent en Brugge, België. De vorige ruimte in Adegem was na slechts 2 jaar al te klein geworden voor de hifi & home cinema activiteiten in volle uitbreiding.

Het concept van de gezellige living, welke representatief is voor veel huiskamers, blijft natuurlijk. Op gebied van hoogwaardige stereo weergave zijn er een aantal nieuwigheden in de winkel:

  • In het instapgamma is er voortaan de Trends Audio TA-10 Class-T Stereo Audio Amplifier, een 2x15 Watt klasse-t versterker op basis van de Tripath chipset. De TA-10 kost slechts 199 euro en kan heel wat grotere vloerstaanders op normaal volume de baas.


Foto: Trends Audio TA-10

  • Ook te beluisteren: de Music Fidelity V-DAC, de killer DAC van dit moment met zowel SP/DIF als usb-ingang. De V-DAC kost 225 euro. Zie hier de hardwarerecensie op HiFi.nl.
  • In het topsegment heeft Klinkt Beter voortaan de Klipsch Palladium, met een gevoeligheid van maar liefst 96dB. Zowel de full-range Klipsch P-37F vloerstaander als de Klipsch P-17F monitor zijn beluisterbaar, deze laatste in combinatie met een high-end Velodyne sub.

Nieuw is de aparte home cinema ruimte, waar een stijlvolle Klipsch Icon X installatie in combinatie met diverse Velodyne subwoofers in zowel surround als high-end 2.1 stereo beluisterd kunnen worden. Als HDTV bron zal de splinternieuwe HDI Dune 2.0 ingezet worden, een high-end media speler welke alle formaten (ook MKV) afspeelt, zowel lokaal als over het thuisnetwerk.


Foto: Klipsch Icon serie

Vorige week is de nieuwe winkel geopend. Ook op deze nieuwe locatie zal enkel op afspraak worden gewerkt om de klant een optimale demo op maat aan te bieden.

Op 3 & 4 oktober kunt u zonder afspraak kennis maken met Klinkt Beter: het eerste weekend van oktober organiseert de winkel een groot opendeur weekend, met maar liefst vier beluisterbare sets en multi-room oplossingen.

Klinkt Beter
Bosstraat 10
9880 Lotenhulle - België
(t) +32 (0) 473 79 36 91
(e) info@klinktbeter.be

MERK

EDITORS' CHOICE