NIEUWSParrot

Dimex importeur Parrot Design by

Redactie HiFi.nl | 26 augustus 2009 | Parrot

(ingezonden mededeling)

PARROT gaat samenwerking aan met DIMEX voor de distributie van de nieuwe ‘Parrot Design by’ collectie in de Benelux

Parijs, 26 augustus 2009- Parrot, marktleider in draadloze toepassingen voor mobiele telefoons, en Dimex Reference Audio Equipment, distributeur op het gebied van verfijnde audio, gaan samenwerken voor de distributie van de ‘Parrot Design by’ collectie in de Benelux.

De ‘Parrot Design by’ collectie is het resultaat van twee werelden: innovatie en design. Dit heeft geresulteerd in een unieke collectie van esthetische producten voor alledaags gebruik.

Het belangrijkste doel van de ‘Parrot Design by’ collectie is de ontwikkeling van esthetische producten die gemakkelijk te gebruiken zijn maar waarin tegelijkertijd ook de beste technologieën geïntegreerd zijn. Dit heeft tot nu geleid tot drie uitzonderlijke ontwerpen: een digitale fotolijst ontworpen door Andrée Putman, een digitale spiegel-fotolijst ontworpen door Martin Szekely en draadloze luidsprekerboxen ontworpen door Philippe Starck.


De Parrot Zikmu is ontworpen door topdesigner Philippe Starck

“De ‘Parrot Design by’ collectie is uniek op het gebied van design maar ook op het gebied van geavanceerde technologie. Wij importeren een streng geselecteerd assortiment van A/V apparatuur en zijn van mening dat de ‘Parrot Design by’ hier naadloos in past. We zijn dan ook erg trots op de samenwerking en zijn ervan overtuigd dat het een groot succes zal worden in de Benelux”, aldus directeur van Dimex André van den Berg.

“We zijn altijd op zoek naar partners met meerwaarde wanneer het gaat om de distributie van onze ‘Parrot Design by’ collectie. Met Dimex hebben we een kwalitatieve partner gevonden. We zijn verheugd met deze samenwerking en vertrouwen erop dat onze designer collectie wordt verwelkomd door het netwerk van Dimex” zegt Henri Seydoux, CEO van Parrot.


Naschrift redactie:
Tijdens de CES 2009 liep hoofdredacteur Marc Brekelmans de door Philippe Starck ontworpen Zikmu tegen het bevallige lijf. Lees hier zijn bevindingen met deze bijzondere luidspreker. 


EDITORS' CHOICE