NIEUWSBose

Nieuwe Bose QuietComfort 15 hoofdtelefoon


Redactie HiFi.nl | 24 augustus 2009 | Bose

(gezien op internet)

Bose komt met een nieuwe hoofdtelefoon met verbeterde ruisonderdrukking. De QuietComfort 15s moet meer ruis onderdrukken over een breder frequentiegebied.

De QuietComfort 15 is de vierde generatie in noise-cancelling hoofdtelefoons voor consumenten van Bose, en maakt gebruik van Bose`s `noise reduction` technologie. Het uiterlijk is identiek aan de QC2, die na de introductie van de QC15 niet meer verkocht zal worden.

Voor de QuietComfort 15 werd Bose`s `ear cushion` technologie verbeterd waardoor er meer ongewilde ruis wordt geblokkeerd. Volgens Bose is de QC15 zodanig uitgerust met technologie dat als u tot rust wil komen in een kamer vol herrie, u de QC15 op kunt zetten en gewoon kunt relaxen.

De QC15 is uitgerust met een AAA batterij die gemiddeld 35 uur mee gaat. Hij weegt slechts 207,5 gram. De audio kabel kan worden losgekoppeld (en dus eventueel eenvoudig worden vervangen).

Prijs en beschikbaarheid
Wanneer en tegen welke prijs dit product in Nederland verschijnt is nog niet bekend. In de VS gaat hij ongeveer 300 euro kosten.


EDITORS' CHOICE