NIEUWSPanasonic

Panasonic: Amazon VOD via Viera Cast


Redactie HiFi.nl | 18 augustus 2009 | Panasonic

(Gezien op internet)

Volgens diverse berichtgevingen online heeft Panasonic een deal gesloten met Amazon.com, waardoor eigenaren van onder andere de jongste generatie Blu-ray spelers gebruik kunnen maken van Amazons Video on Demand.

Elke eigenaar van een 2009-model Blu-ray speler zouden een software-update kunnen draaien op de speler (die in Amerika nu al automatisch wordt uitgerold) waarmee het zeer grote aanbod van Amazon Video on Demand zou kunnen bereiken. Deze database bestaat uit ruim 45.000 video`s, waarvan 1000 in HD-kwaliteit.

De spelers waarvoor deze update wordt aangeboden zijn de BMP-BD60, -BD70V, BD80 en Panasonics portable Blu-ray speler, de B15. Natuurlijk blijven ook de andere Viera Cast diensten beschikbaar, waaronder YouTube, Picasa web Albums, Bloomberg News en weersinformatie, aldus Panasonic. In een later stadium zouden ook de televisies gebruik kunnen maken van deze dienst, mits ze voorzien zijn van de Viera Cast optie.

Het is nog niet met zekerheid te zeggen wanneer de update wordt geleverd in Nederland, we houden u natuurlijk op de hoogte.

 

Vrij naar diverse bronnen online

EDITORS' CHOICE