Remkes beeld & geluid weer open na verbouwing

Redactie HiFi.nl | 12 augustus 2009 | Fotografie

Remkes beeld & geluid aan de Aalsterweg 108 in Eindhoven is kort geleden heropend na een uitgebreide verbouwing van zes weken.

Niet alleen is de sfeer in de winkel grondig aangepakt met mooie aardse kleurtinten, ook de indeling van de luisterruimtes is geoptimaliseerd, het lichtplan is helemaal opnieuw ontworpen, en er is drie kilometer nieuwe stroomdraad en twee kilometer CAT-6 kabel getrokken om echt alles in de winkel met elkaar te kunnen verbinden. Op die manier kan ter plaatse gedemonstreerd worden wat een klant kan verwachten als bij Remkes beeld & geluid een volledig multiroomsysteem wordt besteld.

Naast multiroom specialiseert Remkes beeld & geluid zich in uitgekiende stereoweergave en topklasse beeld. Het merkenpakket is zorgvuldig op elkaar afgestemd zodat voor elke beurs het optimale bereikbaar is.

De komende tijd zijn diverse activiteiten gepland rond de heropening, waaronder een speciale avond op 3 september, waarop niemand minder dan Ken Ishiwata van Marantz een luisterdemonstratie zal komen verzorgen. Als u daar bij wil zijn moet u zich wel even laten registreren als gast. Daarvoor neemt u contact op met Remkes beeld & geluid. Er zijn twee tijdstippen waarop gedemonstreerd wordt, om 19.00 u. en 20.30 u.

In oktober zal de officiële opening op feestelijke wijze gaan plaatsvinden. Details daarover leest u tegen die tijd uiteraard op HiFi.nl

Remkes beeld & geluid
Aalsterweg 108
5615 CJ
+31 (0)40 2233790
www.remkesbeeldengeluid.nl
info@remkesbeeldengeluid.nl


EDITORS' CHOICE