NIEUWS

Muziek.nl: Wat is er nou zo leuk aan hifi?

Redactie HiFi.nl | 08 juli 2009

Tussen HiFi.nl en Muziek.nl vindt regelmatig een kruisbestuiving plaats. Het voordeel van een gedeelde redactie is dat je elkaars visie en content kunt promoten.

Het is een bekend feit dat een aanzienlijk deel van de als audiofielen bekend staande subgroep hifi-liefhebbers (geheel onterecht) niet zoveel ziet in `gewone` muziek, vanwege de in hun oren inferieure opnamekwaliteit.

Andersom beschikken echte muziekliefhebbers af en toe over tragisch slechte geluidsinstallaties die het predicaat hifi nauwelijks waardig zijn. Voor beide groepen is er dus aardig wat winst te behalen.

Speciaal voor onze zusterpublicatie Muziek.nl schreef René van Es een artikel waarin hij op toegankelijk wijze uiteenzet welke winst muziekliefhebbers kunnen behalen als zij zouden investeren in betere apparatuur en luidsprekers.

Voor de gemiddelde Hifi.nl lezer zal het artikel in zekere mate `gesneden koek` zijn, maar een frisse kijk op muziekgenot kan nooit kwaad. Vandaar dat we het artikel van René graag nog eens onder de aandacht van onze hifi-vrienden willen brengen.

Lees het artikel hier.


EDITORS' CHOICE