Arcam show bij Beter Beeld & Geluid

Redactie HiFi.nl | 07 juli 2009 | Arcam

(ingezonden mededeling)

In navolging van de populaire Arcam AVR600 HD-Audio receiver, komt het Britse merk nu met haar eerste HD-Audio Home Cinema processor. Arcam presenteert de AV888 en de bijbehorende 7-kanaals eindversterker. Komende donderdag, vrijdag en zaterdag zal Beter Beeld & Geluid in Hilversum de nieuwe componenten demonstreren.


Arcam AV888

De AV888 en P777 zijn de opvolgers van de AV8/AV9 en P7, en werden voor het eerst officieel aangekondigd op de High End beurs in München (zie ook het verslag van de beurs door eigenaar van imporeur Audiac, Bert Bazuin). Uiteraard is door Arcam weer het nodige gedaan om deze high-end componenten op een zo hoog mogelijk niveau te laten presteren.

Beter Beeld & Geluid heeft het genoegen net als bij de AVR600 als eerste dealer in Nederland een show te houden met deze componenten op 9, 10 en 11 juli van 11:00 - 17:30 uur. Het gebruikte luidsprekersysteem is van Wilson Benesch (Odyssey reeks).


Arcam P777

Op de internationale website van Arcam kunt u meer lezen over deze home cinema componenten. Natuurlijk kunt u ook langskomen bij Beeld & Geluid in Hilversum om ze te zelf te beoordelen.

MERK

EDITORS' CHOICE