Arcam show bij Beter Beeld & Geluid

Redactie HiFi.nl | 07 juli 2009 | Arcam

(ingezonden mededeling)

In navolging van de populaire Arcam AVR600 HD-Audio receiver, komt het Britse merk nu met haar eerste HD-Audio Home Cinema processor. Arcam presenteert de AV888 en de bijbehorende 7-kanaals eindversterker. Komende donderdag, vrijdag en zaterdag zal Beter Beeld & Geluid in Hilversum de nieuwe componenten demonstreren.


Arcam AV888

De AV888 en P777 zijn de opvolgers van de AV8/AV9 en P7, en werden voor het eerst officieel aangekondigd op de High End beurs in M├╝nchen (zie ook het verslag van de beurs door eigenaar van imporeur Audiac, Bert Bazuin). Uiteraard is door Arcam weer het nodige gedaan om deze high-end componenten op een zo hoog mogelijk niveau te laten presteren.

Beter Beeld & Geluid heeft het genoegen net als bij de AVR600 als eerste dealer in Nederland een show te houden met deze componenten op 9, 10 en 11 juli van 11:00 - 17:30 uur. Het gebruikte luidsprekersysteem is van Wilson Benesch (Odyssey reeks).


Arcam P777

Op de internationale website van Arcam kunt u meer lezen over deze home cinema componenten. Natuurlijk kunt u ook langskomen bij Beeld & Geluid in Hilversum om ze te zelf te beoordelen.

MERK

EDITORS' CHOICE