NIEUWSGefen

Nieuwe Gefen HDMI wireless set

Redactie HiFi.nl | 16 juni 2009 | Gefen

(ingezonden mededeling)

Gefen, de Amerikaanse fabrikant die gespecialiseerd is in videoconnectiviteit, introduceert een nieuwe draadloze HDMI oplossing. De GTV-WHDMI kan draadloos alle HD signalen tot 1080p sturen over een afstand van 30 meter.

Alle displays met HDMI kunnen nu op 30 meter afstand worden geplaatst van bijvoorbeeld de dvd-speler, Blu-ray-speler of digitale tv / satteliet ontvanger. Het systeem bestaat uit een zender en een ontvanger en ondersteunt alle resoluties tot 1080p samen met 5.1 kanaals digitaal audio en 2 kanaals analoog audio.

De Wireless HDMI extender is HDCP compliant en heeft de mogelijkheid om uit te breiden tot maximaal 5 ontvangers. De zender wordt aangesloten op de bron, bijvoorbeeld een Blu-ray speler. De ontvanger sluit u aan op een display (tv of projector) met een korte HDMI kabel en het signaal wordt draadloos over de 5GHz golflengte naar de ontvanger gestuurd.

Prijs en beschikbaarheid
De GVT-WHDMI wireless HDMI is per direct verkrijgbaar en de adviesprijs is 999 euro. De set bestaat uit een zender, een ontvanger en een 2 meter HDMI kabel.

MERK

EDITORS' CHOICE