NIEUWS

6-kanaals eindversterker voor DEQX HDP3


Redactie HiFi.nl | 07 juni 2009 |

(ingezonden mededeling)

AudioSense heeft een nieuwe 6-kanaals eindversterker ontwikkeld om samen te stellen met de DEQX HDP3. AudioSense is importeur van DEQX en ontwerpt en bouwt randapparatuur voor combinatie met DEQX.


De DEQX HDP3 in combinatie met de Audiosense 6-kanaals eindversterker

Wanneer een passief 3-weg luidsprekersysteem wordt omgebouwd naar een DEQX actief systeem zijn zes eindversterkers noodzakelijk: elke luidspreker wordt individueel aangestuurd. De aanschaf van 6 eindversterkers van hoge kwaliteit is kostbaar. Nu is de AudioSense 6-kanaals eindversterker beschikbaar, zodat het ombouwen van een goed passief systeem naar een goed actief systeem geen financiële aderlating hoeft te zijn. Het aansluiten van deze eindversterker geeft geen wirwar van kabels.

De Audiosense 6-kanaals eindversterker heeft een vermogen van 6 x 90 Watt bij 8 Ohm, 6 RCA kleurgecodeerde ingangen en 4 Neutrik speak-on uitgangen (4p en 2p om foutief aansluiten te voorkomen). Het energieverbruik is tijdens luisteren ca. 80 W (52 W stand-by).


De DEQX HDP3

Prijs en beschikbaarheid:
De prijs van deze 6-kanaals eindversterker bedraagt 2350,- euro. De prijs van de DEQX HDP3 is vanaf 4050,- euro.

De nieuwe eindversterker is met de DEQX HDP3 opgenomen in een AudioSense audioset en is te beluisteren op afspraak. Voor contactgegevens van AudioSense, zie de HiFind informatie rechts van uw scherm.

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  Primeur: Bowers & Wilkins 700 Signature
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  NAD M33: grensverleggend
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »