NIEUWS

Homepage HiFi.nl aangepast

Redactie HiFi.nl | 20 mei 2009

Sinds deze week is de navigatie op de voorpagina van HiFi.nl enigszins aangepast. Wij vinden het een verbetering, wat denkt u?

Iedere week publiceren we nieuwe recensies en achtergrondartikelen, en ook voorziet Kilian Bakker (wiens naam in dat verband echt te weinig wordt genoemd) ons van een nuttige hifi-tip. Voor ieder artikel maken we een mooi plaatje (meestal in zwart/wit met ├ę├ęn steunkleur, was dat u al ooit opgevallen?).

Tot voor kort toonden we op de homepage van HiFi.nl zes plaatjes, helemaal onderaan op de pagina. De plaatjes van de publicatie van de voorgaande week verhuisden elke donderdag naar de achterliggende 6 posities, die te vinden zijn door op een pijltje te klikken. In totaal staan er dus op elk moment 12 links naar boeiende content op onze homepage.

Maar dat pijltje bleek minder goed te vinden te zijn, dus zagen we het aantal lezers van een artikel na de eerste week soms fors afnemen. Zonde van alle moeite en goede content, vonden wij, dus bedachten we een list.

Op de homepage staan voortaan alle 12 plaatjes, in een dubbele rij van 6. Op alle andere pagina`s moet u trouwens nog steeds op zoek naar het pijltje...

Wij zijn benieuwd naar uw mening hierover, reageer dus gerust. Inhoudelijke opmerkingen en tips zijn van harte welkom.


EDITORS' CHOICE