NIEUWSMonster

Nieuwe hoofdtelefoon van Monster


Redactie HiFi.nl | 14 mei 2009 | Monster

(ingezonden mededeling)

Monster’s nieuwste hoofdtelefoon is wederom een uitkomst van de bijzondere samenwerking tussen ’s werelds grootste kabelfabrikant, muziekproducer Jimmy Iovine (ontdekker o.a. van Eminem en producer van o.a. U2, Dire Straits en Bruce Springsteen) en hiphop en R&B legende Dr Dre.

De eerdere samenwerking leverde de Beats™ by Dr. Dre™ Studio op. Deze High Definition hoofdtelefoon met ingebouwd noise cancelling circuit is in korte tijd door zowel muziek liefhebbers als artiesten zeer positief ontvangen. En dit zal waarschijnlijk ook bij de nieuwe Beats™ by Dr. Dre™ Tour hoofdtelefoon het geval zijn.

 


De Tour is ontworpen op basis van dezelfde principes als de Studio: stel de luisteraar in staat om naar muziek te luisteren zoals de artiest dit bedoeld heeft. Het formaat van de Tour is ten opzichte van de Studio drastisch verkleind zodat ook bijvoorbeeld onderweg of tijdens het sporten genoten kan worden van de volle en detailrijke sound van de Tour. De nieuwe in-ear hoofdtelefoon bevat een aantal slimme Monster vindingen die zowel de geluidskwaliteit als het gebruiksgemak verhogen.

De Beats by Dr Dre Tour in-ear hoofdtelefoon levert dankzij het gebruik van extra grote maar toch lichtgewicht drivers een verrassend geluid waar ook de kleinste details tot hun recht komen. Naast nieuwe drivers heeft kabelspecialist Monster een vernieuwde versie van zijn Magnetic FluxTube™ gebruikt als aansluitsnoer van de Tour. Deze kabel is voorzien van vele micro aders die een volgens Monster`s een probleemloze signaaloverdracht garanderen zonder signaal verlies. De platte rode kunststof kabelmantel zorgt er voor dat de vaak voorkomende kabelwirwar wordt tegengegaan.

De Tour wordt geleverd met vier verschillende oorpluggen voor een goede pasvorm. Niet alleen zitten deze pluggen comfortabel, ze sluiten ook nog eens de buitenwereld doeltreffend af zodat de muziek volledig tot zijn recht komt. Uiteraard wordt de Tour geleverd met een handig en stevig draagetui om de hoofdtelefoon op te bergen wanneer deze niet gebruikt wordt. De Beats by Dr Dre Tour in-ear hoofdtelefoon heeft een verkoopprijs van 149,95 euro en is nu leverbaar bij de geautoriseerde Monster dealers.

Bekijk hier een youtube filmpje waarin Lady Gaga de Tour gebruikt

EDITORS' CHOICE