NIEUWSSherwood

Sherwood Bluetooth A/V receiver


Redactie HiFi.nl | 28 april 2009 | Sherwood

Het in Korea geproduceerde Sherwood heeft sinds kort een home cinema receiver leverbaar die Bluetooth ondersteunt. De RD-7503 kan worden uitgebreid met een Bluetooth dongle om zo streaming signalen van apparaten als een mobiele telefoon te kunnen ontvangen.

De Sherwood RD-7503 is een allround home cinema receiver. De discrete opbouw en voor de prijsklasse uitgebreide features als HDMI versie 1.3 met repeater functie, iPod compatibiliteit en decoders voor onder andere DTS-HD Master audio, Dolby TrueHD en Dolby Digital Plus maken de RD-7503 compleet. Bijpassend heeft Sherwood natuurlijk ook een BluRay speler leverbaar, de BDP-6003.
De setup voor de luidsprekers geschiedt automatisch met één enkele druk op de knop en met de bijgeleverde inmeetmicrofoon kan ook de akoestiekaanpassing automatisch plaatsvinden.

De versterker levert een vermogen van 110 Watt per kanaal aan 8 Ohm en heeft ook een 7.1 kanaals input. Een 192kHz/ 24bit D/A converter is aan boord en werkt voor alle kanalen. Met de los verkrijgbare Bluetooth adapter BT-R7 kant u binnenshuis draadloos mp3 afspelen over de Receiver, mits uw apparaat Bluetooth A2DP ondersteunt.

Zowel de RD-7503 receiver als de BT-R7 dongle zijn al via de dealers van importeur Transtec leverbaar en kennen een zeer scherpe prijsstelling van slechts 500 euro voor de receiver en 85 euro voor de dongle.

EDITORS' CHOICE