NIEUWSSamsung

Samsung LED-TV beste TV van het jaar


Redactie HiFi.nl | 16 april 2009 | Samsung

(ingezonden mededeling)

Samsung verkoopt sinds 2008 de meeste LCD-TV`s in Nederland en is daarmee onbetwist marktleider. De Samsung LED-TV is de afgelopen week bekroond tot beste TV van het jaar met een Media Totaal award in de categorie "high-end LCD-TV". De jury roemde de sublieme beeldkwaliteit en het ultraplatte design van deze high-end Samsung LCD-TV met LED-technologie.
 
Deze onderscheiding onderstreept de kracht van Samsung als technologisch koploper in de LCD-TV-markt. Eerder dit jaar werd tijdens CES in Las Vegas de Samsung line-up LED-TV, waarvan de Samsung UE40B7000 deel uitmaakt, al bekroond met een CES Innovation Award.


 
Beste high-end TV
TV-kijken is met de Samsung UE40B7000 een pure belevenis. De jury van de Media Totaal awards sprak lovend over de high-end LCD-TV met de LED-technologie van Samsung: De fraai ogende slimline™ Samsung UE40B7000 heeft een uitstekende beeldkwaliteit. Deze TV heeft natuurlijke kleuren, een overtuigende detailscherpte en een hoog dynamisch contrast.

Samsung TV met LED-technologie
Dankzij een gepatenteerde techniek om licht te spreiden, hebben de Samsung LED-TV`s heel diepe zwartwaarden. Het zijn de dunste LED-TV`s ter wereld met een ingebouwde tuner. Door de LED-technologie zijn Samsung LED-TV`s milieuvriendelijke apparaten die tot wel 30% minder stroom verbruiken dan standaard LCD-TV. Daarmee zijn deze Samsung televisies veel zuiniger dan de norm die het Europese Eco-label Flower hanteert. In materiaalkeuze en het productieproces houdt Samsung ook rekening met het milieu. Zo bevatten de TV`s geen kwik.
 
De met een Media Totaal award onderscheiden LCD-TV UE40B7000 met LED-technologie is in Nederland vanaf eind april verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf 1.899 euro.

 

EDITORS' CHOICE